NIJE MOGAO DA GLEDA KAKO PATI! Draško momentalno nazvao Tanju nakon pretnji njenog muža Dušana, pevačica se oglasila posle razgovora sa njim!
Printscreen

Još uvek zakoniti suprug pevačice Tanje Savić, Dušan Jovančević, besan je zbog njene veze sa gradonačelnikom Banjaluke, Draškom Stanivukovićem.

Naime, on je u svojoj izjavi za domaće medije izneo uvrede na račun svoje žene, ali i uputio pretnje njenom sadašnjem partneru. Ipak, čini se da to uopšte ne pogađa, mladog političara iz Republike Srpske, koji je svojoj dragoj poručio da se "opusti".

Naime, kako saznaje pomenuti list, nakon što je pročitao u medijima šta je Dušan izjavio za Tanju i njega, Draško je odmah pozvao Savićevu i rekao joj da se ne brine i ne opterećuje, tvrdi izvor za pomenuti list.

- Draško je odmah nazvao Tanju. Video je da je ona uznemirena zbog Dušanovih reči. Rekao joj je da se opusti, da ne treba da se nervira i da njega ne pogađaju Dušanove reči. To joj je mnogo značilo, jer nije znala šta može da očekuje od Draška, nije htela njega da uvlači u problem sa mužem - kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

- Tanja je oduševljena Stanivukovićem. Ogromna joj je podrška u svemu, a sada je tek videla da je on idealan muškarac za nju, koji čvrsto stoji uz svoju ženu i kad je najteže - završava izvor za pomenuti list.

Čini se da su na Tanju uticale ove reči njenog dečka, te je tako na Instagramu, objavila poruku, baš u tom stilu.

NIJE MOGAO DA GLEDA KAKO PATI! Draško momentalno nazvao Tanju nakon pretnji njenog muža Dušana, pevačica se oglasila posle razgovora sa njim!

Printscreen

 

- Život je već dovoljno kratak, da bi ga dodatno skraćivali luksuzom zvanim nervoza zbog svega i svih. Živite, radujte se, smejte se, volite - piše u pevačicinoj objavi.

Podsetimo, Tanja je nedavano izjavila da je srećno zaljubljena i da joj je "srce u Banjaluci". Posle saznanja da su Tanja i Draško u emotivnoj vezi, Dušan se obratio, izjavom za medije, Stanivukoviću i zapretio mu.

ALO! EKSKLUZIVNO OTKRIVA: Nata za doček i reprizu uzima 70.000 evra!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading