OVAJ NJEN POTEZ NIKO NIJE OČEKIVAO! Kija objavila emotivnu uspomenu sa Slobom Radanovićem i sve ostavila bez teksta! (FOTO)
prntscreen Pink, Alo.rs

Svima je poznat buran odnos bivših supružnika Kristine Kije Kockar i Slobe Radanovića, a sada je bivša rijaliti učesnica i multimedijalna ličnost mnoge iznenadila novom objavom na društvenim mrežama.

Naime, Kockareva se oglasila na svom Instagramu i objavila niz storija sa nastupa u jednoj emisiji u kojoj je pevala sa bivšim suprugom.

Komentari zbunjenih pratioca samo su se nizali, a nikome nije jasan ovaj potez rijaliti zvezde, verujemo da je samo uhvatila nostalgija za nekim lepim vremenima sa pevačem.

LJUDI MI PIŠU NEKE ČUDNE PORUKE! Glumica iz serije "Crna svadba" šokirala izjavom, snimala je veoma mračne scene, a sada otkriva sa čime se sve susreće!

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Coka

13.11.2021 14:00

Opednuta ludaca, kako bi se o njoj pisalo. Nista drugo i nema da ponudi sem spletki i lazi.

Mima

13.11.2021 15:24

Njihovi pogledi dovoljno govore da je to velika ljubav

Vanja

30.01.2022 15:19

@Mima - Ahaha, kolika ljubav, svadjali se, ona ga ponižavala, vucarao se s devojkama, ona s muškarcima, on se zaljubio u Lunu, ona u Andriju, Stefana, Filipa, Vuk Moba i onda njihovi fanatici kažu da se oni "vole" i da im vide ljubav u očima, koji poremećenici.

Vladan

13.11.2021 17:29

Svi su zaboravljeni jer niko ne nastupa.