NAGOVORILI SU ME Aleksandra Prijović odlučila da se ovim poslom više neće baviti!
Foto: Printscreen/instagram

Pevačicu Aleksandru Prijović svi su imali priliku da vide u ulozi pevečice u jednoj domaćoj seriji.

Ovaj izlet pred kamere je bio prvi, ali i poslednji. Iako je ranije izjavljivala da joj je "bilo malo neprijatno kada je ta gluma u pitanju", ali da je "zadovoljna snimljenim i komentarima gledalaca", pevačica sada za Grand kaže da je ubuduće nećemo gledati u serijama i filmovima.

- Nisam bila za to da glumim, ali su me nagovorili. Bilo je prelepo iskustvo, svašta sam naučila, ali više ne bih prihvatala nijednu ulogu jer ja sam pevačica, a ne glumica - rekla je Prija.

Foto: Printscreen/instagram

 

Aleksandra je svojevremeno rekla da joj je najteže bilo da snimi scenu ispitivanja jer "nije mogla da zapamti toliko teksta", ali i otkrila šta je za nju bio najveci šok.

- Kada smo se dogovorili da cu ja glumiti u seriji, stigao mi je tekst koji je trebalo da procitam. I kada sam pogledala, tamo je pisalo "strasni poljubac". I rekla sam: "Nema šanse", na šta mi je Filip rekao: "Što se ne bi poljubila, šta ima veze!". Naravno, šalio se. Ja svakako to ne bih uradila, mene bi bilo sramota. Ne znam kako bih podnela kada bi moja baka to videla, mislim da bi me ubila - rekla je ona. 

BONUS VIDEO: 

POTRESNA ŽIVOTNA PRIČA Nakon što je postala udovica sa 19 godina, Stoja se kroz život mučila sama, kako bi sina izvela na pravi put!

Komentari (0)

Loading