TUGA U DOMU ELENE KARIĆ! Dizajnerka se oprostila rečima koje kidaju dušu, ne može da dođe sebi! (FOTO)
Pintscreen

Elena Karaman, dizajnerka enterijera i ćerka modne kreatorke Verice Rakočević, nakon burnog razvoda i preseljenja u novi dom na Kosmaju mislila je da je njenoj muci kraj, a sad je rastužila sve novom objavom.

Naime, Elena se oglasila na društvenoj mreži Instagram i uputila poslednji pozdrav svom vernom prijatelju i saputniku koji je pratio dizajnerku dugi niz godina kroz život.

 

 

- Moja Koko... Moj lepi, hrabri ratnik. Moja učiteljica i moja srodna duša. Koliko tuge može da se smesti u samo jedan dan. Srećno putuj kući do najsjajnije zvezde, Kokoško moja mila. Pre sedam godina, na ovaj isti dan, smo se prvi put videle i prepoznale... I od tada, pa do poslednjeg trenutka, si bila i ostala moje najveće ogledalo. Naučila si me strpljenju i bezuslovnoj ljubavi... Hvala ti na svoj radosti, tvrdoglavi moj se**nja... Volim te zauvek - navela je Elena, tužna zbog odlaska voljenog kućnog ljubimca i vernog saputnika.

Podsetimo, Elena je u žiži javnosti nakon burnog privatnog života i razvoda od biznismena, Jugoslava Karića, a njihov odnos punio je novinske stupce mesecima.

ŽIVE ZAJEDNO ČETIRI GODINE! Otkriveno ko je misteriozna Nigerijka koja se nalazi u stanu Jovana Marića iz kog ga izbacuje sin, isplivalo sve o njihovom odnosu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading