NE KAJEM SE, MISLIM TO ŠTO SAM REKAO Maca se oglasio nakon što je najstrašnije izvređao Mariju Karan!
Printscreen

Glumac Dragan Marinković Maca izveđao je u programu uživo svoju koleginicu Mariju Karan, jer je ona partneru Vladanu Balabanu protivpožarim aparatom navodno razlupala zadnje staklo na automobilu marke "porše", nakon što ju je on navodno udario otvorenom šakom po licu.

Marinković je svojim izlaganjem i stavovima o Mariji, kao i o drugim ženama, šokirao gledaoce, a glumac je otkrio da li je njegova reakcija bila u afektu ili zaista tako misli.

- Ne kajem se, zaista mislim to što sam rekao. Da je njoj polomljen auto onda bi bilo nasilje u porodici. Poruka napaćenim muškarcima od mene - Žene koje imaju tegove i protivpožarni aparat u autu nisu dobre za vas - rekao je Maca, pa se osvrnuo na Marijino menjanje iskaza.

- Malo je tukao, pa je malo sebe tukla, neka se dogovori. Ajde više, dosta mi je takvih žena - rekao je Marinković.

NE KAJEM SE, MISLIM TO ŠTO SAM REKAO Maca se oglasio nakon što je najstrašnije izvređao Mariju Karan!

Kristijana Ćaćić

 

Podsetimo, Marinković je izvređao Mariju, ali i izneo stavove o ženama koji su razbesneli korisnike društvenih mreža, koji su ga zbog toga i kritikovali.

- Protivpožarnim aparatom čoveku slomila auto... Pametna žena... Pa kako bih joj j**** mat** u us**! A ne, ne, to nije nasilje, to je jedna uvređena žena, mučenica, koja je uzela protivpožrni aparat, životinja, uzela i slomila mu auto. Kako bih joj ja j**** mater, kako bih im ja j**** mater, tim damama i tim mučenicama! Stop nasilju nad muškarcima! - rekao je Maca u emsiji.

- Majku vam j****, ne mafijajte, idite ručak napravite, skuvaj supu, radi nešto, majku ti j****. "Jaka, pala pa ustala", majku ti j**em, napravi supu, otiđi na pijac, p**** ti materina bolesna. Majku vam j**** nedoj***** i pogrešno ka****. Ona je mučenica?! Fuj! - ispričao je voditelj.

BONUS VIDEO: 

BEZ DLAKE NA JEZIKU! Zorana Jovanović nikad iskrenija o prijateljstvima, mnogi će se pronaći u njenim rečima!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Kety

12.11.2021 23:39

Sve sto je rekao je tako...Ima mnogo zena koje zlostavljaju muzeve ili obrnuto a ova se bas zaukala...Dno dna svaka zena koja je ovakva...OVO JE PRIMER KAKVE ZENE NE SMEJU DA BUDU,MAJKE,KRALJICE PA GDE VAM JE DOSTOJANSTVO?????

Beli

13.11.2021 09:58

Ovo njegovo izlaganje ima moje simpatije!!! 🤪😵🥴