TANJA PROGOVORILA O NOVOM DEČKU Svuda snimici Draška i nje, a evo šta pevačica kaže
Foto: Ataimages, youtube

Tanja je pristala da tokom lajva na svom Instagram profilu odgovori na škakljivo pitanje. Poznato je već da se Tanja u poslednje vreme dovodi u vezu sa političarem, o kojima svedoče i njihove zajedničke slike i snimci, ali se ona povodom te teme nije oglašavala.

Foto: Ataimages, Alo

 

 

Sada ju je jedan od pratilaca pitao da li ima dečka, a ona ipak nije želela da odgovori na to pitanje.

- Kakva su ovo leksikonska pitanja? - izvukla se Tanja i ostala misteriozna.

Podsetimo, mediji su pisali kako pevačica želi što pre da se razvede kako bi uživala sa Draškom.

- Ona nije znala u kom smeru će ići njena veza sa Draškom, ali joj je jasno da ništa ozbiljno ne mogu da planiraju ukoliko je ona još zakonski u braku. To je i jedan od glavnih razloga zašto su u početku skrivali vezu. Kako su, nakon manjih nesuglasica, uspeli da izglade odnos, Tanja sada još više želi da što pre okonča brak sa Dušanom, kako bi neometano mogla da uživa sa Draškom, i tako više niko ne bi mogao da upire prstom u nju da je i dalje udata - priča izvor.

BONUS VIDEO:

DRAGI MOJ UJO, UVEK ĆU TE VOLETI Srbiju jutros dočekale potresne čitulje za preminulog Marinka koje govore kakva je on ljudska veličina bio! (FOTO)

Komentari (1)

Loading
bager

12.11.2021 20:15

Dobro banjalucani ,jest vi izabrali gradonacelnika da brine o vama i gradu ili da brine o ku*vetinama,,smenjujte to sto brze,,prostak vam ne treba