DRAŠKO JOJ SREDIO ADVOKATA? Tanja Savić počinje proces sa mužem, a dečko joj pomaže da zadrži decu!
Foto: Ataimages, youtube

Iz tog razloga ona već priprema svoju odbranu i radi na tome da njen još uvek zakoniti suprug ne uspe u toj nameri. Kako pišu mediji, pevačica je o ovoj temi pričala i sa svojim izabranikom Draškom Stanivukovićem. S obzirom na to da je uticajan i da ima kontakte u celom regionu, Tanja ga je zamolila da joj pomogne u izboru pravnog tima koji bi je zastupao u ovom slučaju.

Foto: Ataimages, Alo

 

 

Gradonačelnik Banjaluke je, navodi naš sagovornik, odmah pristao da joj se nađe u ovoj teškoj situaciji i kontaktirao je brojne ljude koji bi mogli da pomognu Savićevoj.

Oni će se boriti da deca ostanu sa Tanjom u Srbiji i da ovde nastave školovanje. Pevačica je dečake početkom leta uspela da dovede usvoju rodnu zemlju, nakon što ih je Dušan bez njenog znanja odveo u Australiju prošle godine.

Ipak, Jovančević ne namerava da se preda, već se priprema za dolazak u Srbiju. Sada kada su mere u Australiji konačno popustile, on se nada što skorijem putu u Beograd, što je nedavno za medije i najavio.

E-stock

 

 

- Dolazim u Srbiju sa svojim advokatima. Ja sigurno neću od svoje dece da odustanem. Boriću se za njih. Boriću se za pravdu i istinu dokle god sam živ. Lopta se već kotrlja. To je spor proces, ali tako ide - rekao je Dušan.

BONUS VIDEO:

OGLASILA SE MERIMA NJEGOMIR Nakon vesti da je teško bolesna, pevačica u veoma lošem stanju: Ne mogu da pričam, ne osećam se dobro!

Komentari (1)

Loading