SASLUŠANA MARIJA KARAN! Evo da li će glumica krivično goniti dečka nakon skandala u centru Beograda!
Foto: Printscreen/instagram

U Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušana glumica Marija Karan, u vezi incidenta od 5. novembra, kada se posvađala sa dečkom Vladanom Balabanom.

Ona je, kako je saopšteno iz Tužilaštva,  detaljno opisala kako se sve odigralo i izjavila da nema razloga niti želi da krivično goni Balabana.

Tužilaštvo je nakon pribavljanja izveštaja PS Stari grad, te izjava od očevidaca događaja, kao i izvršenog uvida u video zapise sigurnosne kamere i izveštaj lekara Urgentnog centra donelo odluku da nema zakonskog osnova za pokretanje krivičnog postupka protiv bilo koga, za bilo koje krivično delo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

- Naime, u predmetnom događaju došlo je do svađe između dvoje koji su u emotivnoj vezi koji ne žive zajedno. Tom prilikom je došlo samo do verbalne rasprave među njima, a ne i do povređivanja, s obzirom da je Marija Karan izjavila da je povrede koje su konstatovane u Urgentnom centru zadobila prilikom pada, te kako ni ranije nigde nisu registrovane prijave za nasilje između njih, u njihovim radnjama nema elemenata krivičnog dela nasilje u porodici - navodi se u saopštenju.

Tužilaštvo ističe i to da kako se predmetni događaj odigrao u garaži stambene zgrade u Dositejevoj ulici kojom prilikom nije došlo do težeg remećenja javnog reda i mira, to se nisu ostvarila ni obeležja krivičnog dela nasilničko ponašanje, već bi se eventualno radilo o krivičnom delu za koje se gonjenje preduzima po privatnoj tužbi.

OBJAVLJENI DATUM I MESTO KOMEMORACIJE MARINI TUCAKOVIĆ! Sin Laća obavestio javnost, neće moći svi da prisustvuju, a evo i zbog čega!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Slavica Krsmanovic,glumica

09.11.2021 21:52

Ako te je udario jednom , udarice te opet . Kraj.