TEA TAIROVIĆ NESREĆNA U LJUBAVI! Pevačica se požalila: Momci me samo iskorišćavaju! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Tea Tairović od kada se pojavila na estradnom nebu skrenula je pažnju na sebe kako atraktivnim izgledom tako i pesmama, te vatrenom energijom na sceni. Ne krije da su joj momci prilazili iz koristi, kao i da su želeli da se ogrebu o njenu slavu i novac. Kako kaže, ona je galantna samo sa svojim prijateljima, ali od muškarca zahteva da bude džentlmen.

- Ne želim da ja finansiram i čašćavam muškarce,  smatram da je to njihov deo posla - istakla je ona.

TEA TAIROVIĆ NESREĆNA U LJUBAVI! Pevačica se požalila: Momci me samo iskorišćavaju! (VIDEO)

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Bilo je i toga da su me muškarci koristili. U mojoj glavi je to izgledalo kao da oni žele da se osiguraju brakom sa mnom da bi imali materijalnu i svaku drugu dobit - ispričala je Tea, a onda se osvrnula na imovinsku kartu.

- Imam stan u Novom Sadu, obezbeđena sam i u Beogradu, ali sam odlučila da živim u svom rodnom gradu ne zato što moram već zato što želim - ispričala nam je atraktivna pevačica, koja ne krije da je najviše u karijeri zaradila pevajući po romskim svadbama na kojima je po pravilu i bakšiš najveći.

TEA TAIROVIĆ NESREĆNA U LJUBAVI! Pevačica se požalila: Momci me samo iskorišćavaju! (VIDEO)

Vladimir Marković

 

- Istina je da često radim romske svadbe i nije me sramota zbog toga. Do sada nisam imala neko veselje koje je trajalo dva dana. Meni je velika čast kada me pozovu da im ulepšam svadbu ili neko drugo slavlje, jer ja ne delim ljude po nacionalnoj osnovi, već isključivo na dobre ili loše - rekla je pevačica, pa otkrila da li je imala nekih neprijatnosti na nastupima.

- Ja lično nikada ništa neprijatno nisam doživela. Desilo se jedino jednom u nekom klubu u Bosni da su se dva momka potukla na metar od mene, ali sva sreća, mene nisu povredili jer sam odmah pobegla - ispričala je Tea za Alo!

VODITELJ PROGOVORIO O NAMEŠTANJU U "ZVEZDAMA GRANDA" Konačno otkriveno šta je dogovoreno u emisijama!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Leon

10.11.2021 11:07

Kada ovakva osoba ima prostor u medijima,pritom radeći ono što zaista ne zna,dovoljno govori gde smo mi došli danas.