EKSKLUZIVNO ZA ALO! Milica Pavlović: Baka zna sve moje tajne!
Foto: Vladimir Marković

Kako ekskluzivno za Alo! otkriva, ona će se pojaviti u drugoj sezoni popularne serije „Pevačica“, a ovih dana radi na sebi i svom usavršavanju. Milica snima i novi album, a otkrila nam je i kako se oseća njena baka s obzirom na to da ju je Pavlovićeva nedavno smestila u starački dom u Beogradu kako bi imala svu negu i bila joj blizu.

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Milica Pavlović: Baka zna sve moje tajne!

Foto: Vladimir Marković

 

Serija Pevačica je postigla neverovatnu gledanost, da li si to očekivala?

- Zaista sam ponosna na taj projekat. Raduje me što su komentari pozitivni i gde god da odem svi me pitaju kakav će biti nastavak, a to je bila i poenta te prve, ali i poslednje epizode. Želeli smo da ljudi sa nestrpljenjem iščekuju šta će se desiti u sledećoj sezoni.

Mnogi glumci su te pohvalili da si odlično odigrala svoju ulogu, da li možda očekuješ da ćeš dobiti još neki poziv za film ili seriju?

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Milica Pavlović: Baka zna sve moje tajne!

Foto: Vladimir Marković

 

- Drago mi je da su me pohvalili jer to znači da sam im prijala na setu i da sam se lepo uklopila sa svima njima. Za mene je bila čast što sam bila deo tog tima. Što se tiče neke druge uloge, mislim da ću zasad ostati verna Gagi Antonijeviću i Nataši Drakulić, jer ovo za drugu sezonu jedva uklapam. Treba da počnem sa časovima glume, ali polako, sve će to ići nekim svojim tokom.

Koliko ti je bitan rad na sebi?

- Volim da istražujem sebe i ono što mi pripada to i dođe na kraju, bitno mi je da moj primarni posao kada je muzika u pitanju ne trpi, aktivno radim na četvrtom studijskom albumu.

Baka ti je u staračkom domu, kako je ona?

- Baka je odlično! Posećujem je stalno, ona je ovde u Beogradu, ima svu moguću negu koja joj je potrebna. Ona je kao neko malo dete, posebno sam emotivna kada se ona pomene.

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Milica Pavlović: Baka zna sve moje tajne!

Foto: privatna arhiva

 

Da li baka zna sve tvoje tajne?

- Baka i ja se nekako dušom i srcem osećamo, dovoljno je da se pogledamo i da znamo koja je šta pomislila.

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Milica Pavlović: Baka zna sve moje tajne!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Koju muziku privatno slušaš?

- Uglavnom je to strana muzika, to mi jako prija, a desi se da nekada pustim i instrumentale. U poslednje vreme izuzetno mi se dopada španska muzika.

Poznata si kao neko ko vodi računa o fizičkom izgledu i uvek sve izgleda perfektno na tebi. Koliko ti vremena treba da se spremiš za nastup?

- Sarađujem s dvojicom dizajnera koji su uz mene svih ovih godina i zajedno sa njima napravim pedesetak kombinacija, to nam stoji sa strane i uvek kada treba imam spremno šta ću da obučem. Najviše mi vremena oduzima šminka i frizura.

Kažu da si jedna od retkih koja je seksi i kada je zakopčana do grla...

- Objavila sam jednu fotografiju na kojoj sam, što vi kažete, zakopčana do grla i drago mi je što su bili sjajni komentari ispod te fotografije. Bitno je da čovek ima nešto i pametno da kaže kada ponese neki takav komad.

Koliko garderoba doprinosi samopouzdanju?

- Meni da, i to kada ispraznim pola ormana i dodam nešto novo, tada dobijem još veću inspiraciju i onda mogu brže da kombinujem stajlinge.

Da li postoji neki inostrani glumac s kojim bi volela da snimaš?

- Vin Dizel, iako je stariji, mi je oduvek bio muškarčina.

TRUDNIČKI STOMAK U PRVOM PLANU! Maja Berović pokazala kako provodi vreme od kad je trudna!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading