PRESEKLA! Otkriveno zašto Tanja Savić ne odbija nijednu tezgu, pevačica sprema pakleni plan protiv još uvek zakonitog supruga Dušana!
Alo

Nakon mnogobrojnih skandala sa suprugom Dušanom Jovančevićem, Tanja Savić je shvatila da jedini način da ima normalan život sa svoje dvoje dece jeste da se i zakonski razvede. Takođe od kada je obnovila vezu sa gradonačelnikom BanjalukeDraškom Stanivukovićem, želi da ubrza proces i bude slobodna žena, te sada vredno radi kako bi uštedela svaki dinar i angažovala najbolje advokate.

Još u aprilu 2020. godine Tanja Savić prijavila je svog supruga da ju je fizički i psihički zlostavljao. Dušan Jovančević je tada bez njenog znanja odveo njihove sinove, Đorđa i Maskima, za Australiju, te je pevačica na sve načine pokušavala da vrati decu za Srbiju, što je u međuvremenu uspela u junu ove godine.

E-stock

 

- Još tada je želela razvod, ali nije bila finansijski stabilna jer nije radila zbog korone. Sada prihvata sve ponude, čak i one koje su ispod njene cene kako bi uštedela - kaže izvor blizak pevačici.

Međutim, Tanja sada ima razlog više da se što brže razvede jer je obnovila vezu sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

- Tanji je preko glave svih skandala i Dušanovog maltretiranja, tako da je rešila da konačno stavi tačku na brak i tako prekine sve veze sa njim. Jasno joj je da će on na sve načine pokušavati da joj oduzme decu, te je zato odlučila da uštedi dovoljno para kako bi angažovala najbolje advokate za brakorazvodne parnice jer postupak mora da se vodi u Australiji. Zbog toga još od sredine proteklog leta neumorno radi, te ne odbija ni jedan nastup, a zarađeni honorar troši samo za osnovne potrebe, dok ostatak štedi za razvod - ističe izvor blizak pevačici te dodaje:

- Ona nije znala u kom smeru će ići njena veza sa Draškom, ali joj je jasno da ništa ozbiljno ne mogu da planiraju ukoliko je ona još uvek zakonski u braku. To je i jedan od glavnih razloga zašto su u početku skrivali vezu. Kako su, nakon manjih nesuglasica, uspeli da izglade odnos, Tanja sada još više želi da što pre okonča brak sa Dušanom, kako bi neometano mogla da uživa sa Draškom, i tako više niko ne bi mogao da upire prstom u nju da je i dalje udata.

Foto: Ataimages, Alo

 

Koliko je ozbiljna u nameri da angažuje najbolje advokate za brakorazvodnu parnicu svedoči i što štedi svaki dinar koji zaradi.

- Iako njeni honorari nisu mali, a takođe joj je prebukiran raspored nastupa, Tanja ne želi ništa da prepusti slučaju. Angažovala je svoju familiju da joj pomogne u poslu i na taj način dodatno štedi novac. Tako je brat vozi na nastupe, umesto profesionalnog vozača, sestra joj tada čuva decu, a najčešće se sama šminka i sprema za koncerte. U suštini uposlila je celu familiju da joj pomogne da uštedi novac - otkriva izvor.

Podsetimo, u junu ove godine Tanja i Dušan ponovo su zbunili javnost svojim oprečnim izjava o razvodu. Naime, prvo je Jovančević tvrdio da je prvi podneo papire za razvod, dok je pevačica tada istakla da to nije istina.

MARIJU KARAN ZATEKLI NA KROVU PORŠEA! Novi detalji skandala koji su nepoznati javnosti: Glumici rasečena butina i povređeno koleno!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading