CECA NIJE NASTALA OD MILIJA Mirko stao na stranu pevačice, tvrdi da Milićeve tvrdnje nisu tačne!
Printscreen/Zvezde Granda

Aleksandar Milić Mili dok se u "Zvezdama Granda" svađa sa Svetlanom Cecom Ražnatović, često potencira da Ceca nije bila zvezda dok nije počela da snima pesme koje je on radio.

Čak je proteklog vikenda rekao da nije poznavalac pesme "Dođi". Reč je o pesmi koja je nastala pre više od 30 godina i za koju aranžman potpisuje legendarni Mirko Kodić, koji je inače i otkrio Cecu.

Ekipa gorepomenutog portala je kontaktirala Kodića i pitala ga kako on gleda na to što Mili ponižava ono što je Ceca snimala na početku karijere, među kojima su i pesme koje je i sam Mirko radio.

CECA NIJE NASTALA OD MILIJA Mirko stao na stranu pevačice, tvrdi da Milićeve tvrdnje nisu tačne!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Degutantno mi je sve to da komentarišem - rekao je Kodić. On je podsetio da su među autorima s početka Cecine karijere bio i Miroljub Aranđelović Kemiš.

Ona je morala da počne od nečega i da snima nešto na početku svoje karijere. Nije Ceca nastala od Milija - zaključio je Kodić.

NINA BADRIĆ TRAŽILA DEČKA PREKO SAJTA ZA UPOZNAVANJE Stavila svoju sliku, a lažno ime i onda se sve saznalo!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
zora

09.11.2021 05:51

Naravno da je morala od necega da pocne to nije sporno. Da je nastavila da snima kao na pocetku karijere bila bi pevacica kao i svaka druga, nista posebno.(Cvetak zanovetak).Mili je taj koji je vinuo u nebo i odvojio od tih prosecnih pevaljki, priznala ona to ili ne.