TANJA I DRAŠKO SE POMIRILI! Isplivao dokaz da su pevačica i imućni političar ponovo bliski, a evo i šta je uradio da je osvoji nakon svega!
Foto: Ataimages, Alo

Tanja Savić oprostila je navodno Drašku Stanivukoviću letnju aferu, pa su navodno obnovili svoju romansu. pomenuti list je došao do ekskluzivne fotografije nedavno nastale, na kojoj pevačica i gradonačelnik Banjaluke sede jedno pored drugog ne skidajući osmehe s lica.

Naime, ono što je do sada poznato jeste da njihova veza datira od janura ove godine, da su sa društvom bili na Jahorini, a postoje i njihove fotografije sa Tanjinog nastupa na kojima su zagrljeni. Kada je u javnost dospela informacija o ovoj aferi, pevačica i političar su već okončali vezu i to navodno zbog njegovog neverstva.

Ipak, kako izvor pomenutog lista blizak Savićevoj tvrdi, Stanivuković je bio uporan i insistirao je da ostanu u kontaktu. Redovno joj je slao poruke, zvao je da razgovaraju, a nedavno ju je ubedio i da se ponovo sastanu. Iako je bila odlučna da ostane pri svome, Tanjini prijatelji su znali da će mu oprostiti i pomiriti se s njim. Draško joj se jako dopada, prijatno joj je u njegovom društvu, a znajući da je on jako šarmantan i ubedljiv, verovali su da će obnoviti romansu.

Foto: Printscreen/instagram

 

Kada ju je nagovorio da se vide, političar je poslao automobil po Tanju u Smederevo koji ju je odveo u Banjaluku.

Nakon dugog razgovora i ubđivanja, odlučila je da mu oprosti i da mu drugu šansu. Draško je bio jako galantan, vodio je pevačicu u luksuzne restorane, šoping, ali su vreme provodili i sa njegovim prijateljima. Kako tvrdi sagovornik, političaru je jako stalo da njegovi najbliži upoznaju i prihvate Tanju, što i nije bilo teško, jer je ona poznata kao jako srdačna i skromna osoba. Tada je i nastala zajednička fotografija na kojoj ovaj par deluje jako blisko. Dok Tanja sedi na fotelji, Draško je pored nje, a sudeći po njegovom govoru tela, čini se da je jako naklonjen Savićevoj. I ona na slici deluje kao da se dobro provodi i da je raspoložena, pa nije skidala osmeh s lica.

Podsetimo, otkako je voditeljka Jovana Jeremić otkrila da su Savićeva i političar imali aferu, i to u periodu kada je on planirao venčanje sa tadašnjom partnerkom Kristinom Beronjom, javnost je zaintrigirao njihov odnos. Ipak, njih dvoje su mudro ćutali i nisu se oglašavali na tu temu, ali se spekulisalo da je ta romansa bila razlog što ga je verenica ostavila.

POJAVILO SE MISTERIOZNO PISMO NA ŠABANOVOM GROBU?! Adresirano je na njegovu suprugu Gocu, a evo i šta piše u njemu!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dragan

07.11.2021 20:36

eee moj sinovac rano si se poceo kockati sa zenma i politikom