PRIJOVIĆKA ZA VILU PODIGLA KREDIT OD 500.000 EVRA! Evo kako izgleda luksuzni dom pevačice u kome uživa sa Filipom i sinom Aleksandrom!
Foto: Printscreen/instagram

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović pre nekoliko godina kupili su luksuznu kuću na Bežanijskoj kosi i za to su podigli kredit od 500.000 evra, prenose domaći mediji. 

Njihov dom ima čak četiri spavaće sobe, a nekretnina koju su kupili Aleksandra i Filip nalazi se u blizini kuće Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

Poseban detalj u dnevnoj sobi jeste beli klavir, ukrašen figuricama belog anđela i belim cvećem, a pored Aleksandre i Filipa, i njihov sin Aleksandar uživa u ovom kutku.

 

 

Pevačica voli da se opušta uz kafu na terasi, odakle se prostire prelep pogled.

Međutim, kad je reč o dvorištu, ono se sa ulice ne da videti, pa porodica ima privatnost dok u njemu uživa.

Podsetimo, svojevremeno su se u medijima pojavili detalji o kupovini luksuzne nekretnine.

- Filip i Prija su odlučili da podignu kredit za luksuznu vilu, koja košta oko pola miliona evra. Želeli su da se skuće blizu njegove porodice, pa će im susedi biti upravo Brena i Boba - pričao je izvor tada i dodao da je Živojinovićima bila bitna i lokacija novog doma:

 

 

- Kada su pazarili kuću, želeli su da bude baš na Bežanijskoj kosi jer je Filip vezan za taj deo grada. S druge strane, u blizni su im Brena i Boba, koji će im uvek priskočiti u pomoć oko čuvanja deteta. Oni su dosta vezani, vole zajedno da putuju i provode praznike, pa su hteli da tako i ostane.

 

 

- Čim su kupili kuću, odlučili su da je srede od poda do plafona, pa su angažovali dekoratere. Nisu želeli ništa da prepuste slučaju - pričao je sagovornik.

BONUS VIDEO: 

VAKCINA, BOLNICA, GROBLJE... Trudna Marijana Mićić dobijala jezive poruke nakon primanja vakcine, antivakseri ne prestaju sa napadima!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading