NIŠTA NIJE SMELA DA KUPI ZA BEBU Kaća Grujić otkrila zbog čega nije pripremila stvari za ćerku!
Printscreen

Kaća je nastupala do šestog meseca trudnoće, iako se sada primirila i dalje sama odlazi u kupovinu i bavi se kućnim poslovima, iako joj svi savetuju da sve to zaboravi. Kaća je priznala i da je pod uticajem porodice postala sujeverna, te da za bebu neće kupovati stvari dok se ne rodi.

Printscreen/Premijera

 

 

- Znam ja da su sve to takozvane bapske priče, međutim pridržavam se saveta roditelja. Nije mi moranje da kupujem za Katju stvari, na kraju krajeva, ako po njenom rođenju ne budem u stanju da se bavim kupovinom, tu su moja mama, drugarice i sestre koje će mi u tome pomoći. Za sada smo uzeli samo krevetac i osnovno – ispričala je Kaća Grujić.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Buduća mama kaže i da ona, kao i njen suprug Marko Gobeljić žele veliku porodicu. 

Ranije je Katarina prepričvala momente kada je saznala da je u drugom stanju pa istakla da joj je jedan od najlepših životnih trenutaka bio onaj kada je svom dragom saopštila radosne vesti.

- Najlepši trenutak u životu za mene je onaj kada sam podelila sa voljenom osobom da jedno malo biće, mešavina nas dvoje dolazi na svet! Ta sreća i osećaj se ne može opisati! Za mene, počinje neki novi život, lepši, ispunjeniji, odgovorniji, srećniji! Jedva te čekamo princezo naša - napisala je ona pre nekoliko meseci na Instagramu.

BONUS VIDEO:

ŠOFIJA ŠAŠIĆ PROŠETALA NOVI NOS Ćerka Željka Šašića pokazala kako izgleda nakon operacije!

Komentari (0)

Loading