TRI GODINE OD KONCERTA MAJE BEROVIĆ U ARENI Pevačica objavila video
Promo

Krcata Arena, Majin muzičko scenski performans i publika koja je uživala u brojnim hitovima bili su više nego dovoljan razlog da se danima priča o tome, kao i da je Maja opravdala sva očekivanja.

TRI GODINE OD KONCERTA MAJE BEROVIĆ U ARENI Pevačica objavila video

Promo

 


Nedelju dana pred koncert tražila se karta više, ali je upravo u to vreme prodata poslednja ulaznica za koncert godine. Kada se pojavila na sceni te 2018. godine Maja je izazvala pravu histeriju među okupljenim obožavateljima, pozdravili su je gromoglasnim aplauzom i skandirali njeno ime, a ona je potpom zapevala čuveni hit „Harem“ dok se u kavezu spuštala sa vrha Arene.

- Neću puno da pričam, srce mi je puno - poručila je tada Maja dok joj je publika skandirala i uzvikivala njeno ime.
TRI GODINE OD KONCERTA MAJE BEROVIĆ U ARENI Pevačica objavila video

Promo

 

 


Tri godine kasnije, Maja je poželela da ovu magičnu noć podeli sa svima, te je tako na svom zvaničnom „jutjub“ kanalu okačila snimak sa celog koncerta. Ovim Majinim gestom posebno su se obradovali fanovi koji su sa nestrpljenjem isčekivali video, ali i oni koji te noći nisu mogli da prisustvuju koncertu jer nije bilo karata.

- Idelana trenutak da se posle tri godine prisetimo večeri koja je bila za pamćenje. Meni je to ostalo urezano u sećanju kao najlepša noć u mom život, a verujem da će takvih još biti i da ćemo moje "bebe" i ja već za godinu dana uživati u još jednom koncertu za pamćenje - izjavila je kratko Maja koja je poslednjih mesec dana na zasluženom godišnjem odmoru, jer  je u šestom mesecu trudnoće, a u februaru će na svet doneti dečka.

BONUS VIDEO:

MILJANA JE PSIHIČKI NORMALNA U ODNOSU NA NJU! Saša Vidić žestoko izvređao Jovanu Jeremić , a ni ona nije ostala dužna na ove prozivke!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading