BIKOVIĆ SMUVAO PRAVNICU Nova devojka popularnog glumca nije ni Srpkinja, ni Ruskinja!
Foto: Printscreen/instagram

Naime, ona je pred početak premijere filma sa Milošem i njegovim kolegama provodila vreme, a pojavila se u bordo toaleti i sve zasenila svojom lepotom.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Ivana (25), dolazi iz Crne Gore i mlada je pravnica, a na njenom profilu na Instagramu mogu se videti slike sa raznih destinacija, te je evidentno da lepa Ivana voli da putuje i uživa.

Osim toga, Ivana nikoga ne ostavlja ravnodušnim ni svojim odevnim izdanjima, te se može zaključiti da nova devojka poznatog glumica itekako ima ukusa i stila.

Ataimages

 

 

Podsetimo, glumac Miloš Biković sinoć se pojavio na premijeri filma "Južni Vetar" u kojem glumi lik Petra Maraša. Pred samu projekciju filma u "Kombank dvorani", poznati srpski glumac izjavio je da se raduje što publika konačno ima priliku da ga vidi.

BONUS VIDEO:

MRTVU MARINU SADA OPTUŽUJU Nepoznata žena se javila i tvrdi da je autor Cecinog velikog hita, a evo šta kaže Tucakovićkin kolega!

Komentari (1)

Loading
Opet ja

03.11.2021 17:06

BIKOVIĆU ,ženi se i familiju stvaraj,puno to leptirića slave,a malo realnosti.Znam kazniće me za ovo,alitoliko god a bez žene,,Ne zavaravaj se ,život je jedan a dece nemaš..Voleobih da ovo pročitaš..😥😥😥