DEPRESIJU SAM LEČILA HRANOM Elma Sinanović otkrila kako je smršala, ovo je najbitnije da primenite!
Foto: PrntScrn

FoIkerka priča da je tugu lečila hranom, sve dok jednog dana nije presekla i obećala sebi da će liniju dovesti u red.

- Višak kilograma dobila sam u periodu kada mi je suprug preminuo. Bila sam pod stresom i u depresiji i jela sam na nervnoj bazi. Ni sam se osećala dobro, nisam bila zadovoljna sobom sve dok nisam odlučila da probušim kašiku - priča pevačica i dodaje:

- Ta dijeta podrazumeva da se jedu protein i meso, jaja, sir, a nikako šećer, voće i ugljeni hidrati. Nisam je dugo držala, jer nije mnogo zdrava i ne preporučuje se na duže staze. Posle toga sam nastavila zdravo da se hranim i dosad sam smršala osam kilograma. Nikada ne bih išla pod nož da bih smršala!

Elma kaže da joj je u procesu mršavljenja dosta pomogao i posao.

- Imala sam radno leto sa mnogo koncerata i bila sam fizički aktivna. Imam i sobni bicikl, ali ne stižem da ga vozim redovno. Išla sam i na tretmane sa termo ćebetom. Tu se lepo preznojim i izbacim toksine iz organizma - priča pevačica.

DEPRESIJU SAM LEČILA HRANOM Elma Sinanović otkrila kako je smršala, ovo je najbitnije da primenite!

Printscreen

 

Elma kaže da joj je, pored dobre linije, bitno i da bude negovana.

- Vodim računa o koži. Pila sam i tečni hlorofil, koji mi je pročistio kožu. Kada lepo izgledate, imate i više volje da se negujete. Mada, kilaža nije presudna za dobar izgled jedne žene. Poznajem dame koje imaju višak kilograma i prelepo izgledaju jer umeju to da nose - dodaje ona.

Pevačica kaže da je sada zadovoljna svojim izgledom.

- Sada se baš lepo osećam, posebno mi je bilo drago kada sam obukla garderobu koja mi je dugo stajala u ormaru jer mi je bila mala. Imam još nekih pet-šest kilograma da skinem da bih dostigla idealnu kilažu, ali bitno mi je da se sada dobro osećam u svojoj koži - završava priču Elma.

BONUS VIDEO: 

KAKO ELEKTRA ELITE OKOM, NEMANJA SKOKOM Trans prevačica se ne odvaja od muža, prati je svuda u stopu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading