KAO BLIZNAKINJE Isplivala fotka sestara Veličković iz mladosti, Ceca i Lidija neprepoznatljive!
Ataimages

Na društvenim mrežama se neretko pojavljuju fotografije poznatih ličnosti koje bi najradije sakrile, ali i one iz mladosti. Tako se ovaj put na društvenim mrežama pojavila davno zaboravljena fotografija sestara Veličković.

Naime, isplivala je fotka Svetlane Ražnatović i njene setre Lidije iz mladosti, na kojoj neverovatno liče jedna na drugu, ali se njihov izgled drastično razlikuje od onoga kako danas izgledaju.

Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić jedna drugoj najveća su podrška, a tako je još od kada su bile devojčice. O njihovoj bliskosti svedoči i do sada neviđena fotografija iz mladosti koja ovih dana kruži društvenim mrežama.

Pevačica je veoma zastupljena u medijma, pa se često pojavljuju njene fotke iz mladih dana, međutim, njenu sestru smo retko imali priliku da vidimo.

Lidija Ocokoljić, Cecina najveća podrška i oslonac danas je atraktivna plavuša, ipak, na opšte iznenađenje javnosti, nekada nije izgledala tako.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cecaxbaby

 

Na fotografiji iz mladosti, koja ovih dana kruži društvenim mrežama Ceca i Lidija izgledaju kao sestre bliznakinje, obe smeđe, sa retro frizurama i odevene u stilu devedesetih.

OVAKO JE IZGLEDALA PRE 40 GODINA! Tanja Bošković raspametila sve svojom figurom u kupaćem, komentari se samo nižu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading