VELIKA PROMENA KOD URAGANKI! Sanja, Ksenija i Ivana otkrile planove za budućnost, a Kneževićeva konačno progovorila o vezi sa mladim glumcem!
Foto: Youtube/Printscreen

Članice grupe "Hurricane", Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, atrakcija su na domaćoj sceni, kako svojom pojavom, tako i glasom.

Naime, atraktivne pevačice ističu da im ne predstavlja problem što često menjaju gradove i države, kako bi nastupale, te da im život u koferima za sada odgovara.

- Kad radiš ono što voliš, ništa ti nije teško, ali zaista. Imamo super ekipu naših najbližih saradnika koji putuju sa nama na nastupe tako da nam je uvek prezabavno i te daleke destinacije ne osetimo. Gde god da odemo, provedemo se sjajno sa našom publikom na nastupima što nam je i najbitnije. Trenutno smo u procesu stvaranja dva projekta koja nemaju veze sa muzikom i jedva čekamo da vidite šta smo pripremile. Ne smemo još da otkrivamo o čemu se radi, ali izdržite još malo. Što se tiče pesama, spremamo jednu baladu, dve brze pesme i naravno, jednu pesmu na engleskom - kaže Sanja Vučić.

VELIKA PROMENA KOD URAGANKI! Sanja, Ksenija i Ivana otkrile planove za budućnost, a Kneževićeva konačno progovorila o vezi sa mladim glumcem!

Printscreen/Pink.rs

 

Na pitanje da li je jedan od projekata pokretanje sopstvenog rijaliti, s obzirom na to da se svaki njihov korak prati, Ksenija kaže:

- Za sada ne. Posvećene smo nekim drugim lepim projektima, ali naravno nikad se ne zna. Sa nama je uvek neki šou program. Dešavalo nam se da su nam životinje izletale na put, pa smo morali da sačekamo da prođu da bi nastavili dalje. Uvek se tu nađu neki smešni komentari, kojoj čitavoj ekipi budu komični - dodaje ona.

Članice grupe pre nekoliko nedelja su bile tema medije, jer su na romskoj svadbi uzimale pozamašan bakšiš, iako su pre toga izjavila da ne rade privatne proslave i ne smeju da uzimaju bakšiš.

- Na nama nije da pričamo o tom finansijsom delu. Postoje ljudi u našem timu koji odlučuju o tome i takvi dogovori ostaju među nama. Tako da se ne bi izjašnjavale povodom te teme - kaže Ivana i otkriva kako je došlo do toga da više ne bude plavuša.

- Moj frizer uvek ima neke nove ideje i često nam menja boju kose, pa eto, razlog je vrlo jednostavan, a to je on i njegova kreatiavnost. Ne žalim se, jedno vreme sam imala i neke roze tonove, pa onda plave, sada sam nešto između brinete i ljubičaste, videćemo šta će biti sledeće - kaže Ivana.

VELIKA PROMENA KOD URAGANKI! Sanja, Ksenija i Ivana otkrile planove za budućnost, a Kneževićeva konačno progovorila o vezi sa mladim glumcem!

Foto: Printscreen/instagram

 

Sanja otkriva da se još uvek neće udavati.

- Zašto ja da se udam? Je l’ zbog toga što sam najstarija? Sačekaće udaja još neko vreme - kaže kroz smeh Sanja.

Ivana poručuje da planira telo da uvrati u normalu i da ne obraća puno pažnje na provokativne komentare muškaraca.

- Pokušavam da svoje telo vratim u normalu, obzirom na to da pet meseci nisam trenirala. To je za moje telo i mene baš strano. Snimcima koje objavljujem više sebi dajem motivaciju da nastavim, nego što obraćam pažnju na bilo šta drugo - rekla je Ivana.

Kako se u medijima šuškalo da je Ksenija u vezi sa Pavlom Mensurom, a da je raskinula i vratila se nekadašnjem dečku Nikoli, pitali su je da li je to istina. Međutim, ona to nije želela da komentariše.

- Ne volim da pričam o našem privatnom, a samim tim i emotivnom životu, te uvek priču o tome zadržavam za sebe - naglasila je ona.

GODINAMA SAM BIO ZAVISAN OD HEROINA! Laća otvorio dušu o paklu droge i hospitalizaciji, otkrio na koji način mu je Marina pomogla da se izleči i oporavi

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading