SORAJU I NJENOG DEČKA IZBACILI IZ KAFANE! Skandalozno ponašanje starlete u Skoplju, Vučelićeva odbila da plati račun, a tu nije bahatosti!
Foto: Printscreen/instagram

Soraja Vučelić i njen novi dečko izbačeni su navodno prošlog petka iz kafane u Skoplju, saznaje pomenuti medij.

Ana Ivanović diktira TREND jesenje sezone 2021: Savršen stajling treba OVAKO da izgleda

Naime, incident se dogodio kada je vlasnik objekta došao do njihovog stola da ih pozdravi, ali to se, prema rečima sagovornika, koji se zadesio na licu mesta, Vučelićkinom partneru nije dopalo. Drsko i bezobrazno mu je naredio da se udalji od njihovog stola, nakon čega je nastao haos.

- Čim je Soraja s dečkom ušla u lokal, prisutnim gostima je zapala za oko. S njom je bio stariji gospodin, koji je celo veče bio namrgođen. Seli su za slobodan sto, a ona se pravila važna. U jednom trenutku vlasnik kafane je došao da nazdravi sa starletom i njenim dečkom, ali oni su ga oterali. Svi smo bili u čudu zbog njihovog ponašanja. Možda je taj njen bio ljubomoran, a gazda je hteo da im poželi dobrodošlicu pošto su prvi put u njegovom objektu. Međutim, nije očekivao da će doživeti neprijatnost. Kad je i sam video s kim ima posla, okrenuo se i otišao, a ubrzo je došao konobar i rekao im da napuste kafanu, ali da moraju da plate račun - priča  sagovornik.

SORAJU I NJENOG DEČKA IZBACILI IZ KAFANE! Skandalozno ponašanje starlete u Skoplju, Vučelićeva odbila da plati račun, a tu nije bahatosti!

Ognjen Radošević/Alo!

 

Prema njegovim rečima, Soraja je u prvom trenutku navodno odbila da daju novac za ono što su popili.

- Bila je baš neprijatna. S konobarom je bio čovek iz obezbeđenja, koji je pratio situaciju. On im je rekao da plate račun i da mirno izađu iz kafane. Tada je Soraja poludela. Ironično se smejala i konobaru rekla da nema nameru da plati račun jer je ona velika zvezda koju nikad niko nije izbacio iz ugostiteljskog objekta. To joj nije prošlo jer joj je dečko iz obezbeđenja poručio da njih ne zanima ko je ona i da račun mora da plati. Tada je njen dečko izvadio pare, dao konobaru u ruke, a onda su uz pratnju izašli iz kafane - tvrdi naš izvor, koji je prisustvovao incidentu, o čemu svedoči i snimak.

Iako je muzika bila glasna, gosti koji su bili svedoci ove neprijatne situacije dobacivali su starleti da izađe napolje.

- Ajde, izlazi. Izlazi, bre - vikali su. Ona se nije obazirala na to, obukla je svoju bundu i ljutito izašla s dečkom. Seli su u njegov džip BMW X6 i otišli u nepoznatom pravcu.

UŽIVAJU ZAGRLJENI U LJUBAVI Prva fotografija trudne Maje Berović sa suprugom, on joj drži stomak dok pevačica blista nikad srećnija!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mile

01.11.2021 07:29

Taj decko 27 godina stariji od nje??Nisu pare u pitanju nego istinska ljubav....