OPLJAČKAN ŽELJKO MITROVIĆ! Lopovi upali na imanje i ukrali predmete u vrednosti od nekoliko desetina hiljada evra!
Alo

Željku Mitroviću navodno je ukradena skupocena oprema u vrednosti od 40.000 evra tokom žurke koja je organizovana početkom jula povodom završetka četvrte sezone rijalitija "Zadruga".

Naime, prema tvrdnjama dobro obaveštenog izvora za pomenuti list, vlasnik Pinka ostao je bez ozvučenja iako je u Šimanovcima obezbeđenje bilo brojno. Željko je pokušao privatnom istragom da otkrije počinioce, navodi sagovornik, a slučaj je prijavljen policiji.

Najskuplji deo opreme ukradene iz Šimanovaca je zvučnik koji košta čak 30.000 evra. Pored toga, nestali su i komadi opreme kao što su bubice, delovi ozvučenja i drugo, procenjeno na oko deset hiljada evra.

Alo

 

Krađa se dogodila tokom žurke koju je Željko Mitrović organizovao nakon kraja četvrte sezone "Zadruge". To veče je bilo mnogo ljudi na imanju - bivši učesnici, njihova podrška, takmičari iz prethodnih sezona, novinari, ali i drugi gosti. Lopovi su filmski ukrali opremu iz Pinka.

- Koliko sam upućen, oni su zvučnik vredan 30.000 evra ubacili u kombi koji su parkirali pored studija. To nije jedino što je ukradeno te noći - nestalo je i nekoliko bubica, kao i dodatna oprema, a njena vrednost je više od 10.000 evra - rekao je sagovornik blizak produkciji.

Kada je saznao šta se dogodilo, Željko je navodno najpre napravio istragu u okviru firme. Međutim, to nije urodilo plodom, pa je navodno policiji prijavio krađu.

- Od tada mere obezbeđenja u "Zadruzi" su znatno oštrije. U petoj sezoni "Zadruge" u Šimanovcima ima više momaka iz obezbeđenja, koji čuvaju i učesnike, ali i vrednu opremu na imanju. Naravno da je taj incident dosta uticao i na to da sad svi moraju da vode računa kako se ne bi ponovila takva situacija - zaključio je naš izvor.

VARAO SAM IVANU I PRE ZADRUGE! Ša ogolio dušu o problemima iz braka sa bivšom suprugom, izneo sve detalje, a opleo i po Tari Simov!

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
srbo001

30.10.2021 23:26

Ja sam protiv kradje i kriminala. Ali ovaj je bas pravi kriminalac. I zao mi je sto mu sve nisu ukrali.

Miki

30.10.2021 23:47

Nebrini micko,par nedeljni honorara i svi zadovoljni.

Mira

30.10.2021 23:54

Bas steta velika trebali su jos malo je ...