SVE ZA ĆERKICU! Ilda Šaulić konačno progovorila o preseljenju u Ameriku i napuštanju Srbije
Printscreen

Pevačica Ilda Šaulić i njen suprug Bojan Vučković zajedno sa ćerkicom proveli su poslovno tri meseca u Americi , a onda su se vratili nazad u srpsku prestonicu.

Međutim, pevačica će već u decembru ponovo nazad, jer ima zakazane nastupe, a nakon toga se ponovo vraća u Srbiju, gde planira sa porodicom da provede praznike. Osim toga, Ilda priznaje da se definitivno neće preseliti u Ameriku, barem zasad.

SVE ZA ĆERKICU! Ilda Šaulić konačno progovorila o preseljenju u Ameriku i napuštanju Srbije

Foto: Printscreen/instagram

 

- Iskreno, ne planiramo da se selimo. Nadam se barem da do tog potpunog preseljenja neće doći, eventualno dok Ema ne poraste i ne izrazi možda želju da tamo studira ili nešto slično, zbog čega bismo onda mi, kao porodica, češće bili tamo. Za sada nam odgovara ovaj umereni tempo, gde tamo provodimo njene letnje i zimske raspuste - ispričala je Ilda u emisiji "Premijera" i objasnila da će ćerku upisati u školu u Beogradu.

- Ema ide ovde u vrtić, kao što će ići ovde i u školu, naravno. Lepa je mogućnost što možemo da putujemo tamo stalno, a da se uvek vraćamo ovde. To me čini jako srećnom - ističe ona u pomenutoj emisiji.

Podsetimo, Ilda je otišla u Ameriku bog suprugovog posla, a tu priliku je pevačica iskoristila da spoji lepo i korisno. 

SKANDAL DRMA GLUMAČKI SVET! Bivši državni sekretar optužio Bjelogrlića da mu je uzeo deo iz knjige za film o Tomi, ali tu se nije zaustavio!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading