OVO NIJE OČEKIVALA! Ćerka naše poznate pevačice saznala za majčin po*no snimak, nikada neće zaboraviti šta joj je rekla!
Foto: Youtube/Printscreen

Domaća javnost upoznala je Sanju Stojanović u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" kao energičnu crnku, sa prepoznatljivim imidžom i autentičnim glasom. Na samom početku karijere suočila se sa neprijatnošću kada je njen intimni snimak dospeo u javnost, te je njena odluka bila da se povuče sa scene.

Naime, četrnaest godina kasnije Sanja se retko pojavljuje u medijima, ali se aktivno bavi pevanjem. Stojanovićeva je promenila imidž, ali, kako ističe, njen glas i oči svi prepoznaju.

OVO NIJE OČEKIVALA! Ćerka naše poznate pevačice saznala za majčin po*no snimak, nikada neće zaboraviti šta joj je rekla!

Printscreen

 

Ekipa emisije "Live Tok" provela je jedan dan sa nekadašnjom zvezdom "Granda" u njenom domu u Smederevskoj Palanci.

Pevačica je tom prilikom progovorila o mnogim temama iz privatnog i poslovnog života. Pokazujući svoj garderober, Sanja je podelila anegdotu sa jedne proslave svešteničke porodice gde nije bila adekvatno obučena.

- Jednom mi se desila jako neprijatna situacija. Pevala sam u Aranđelovcu na punoletstvu. Napucala sam se, sa sve onim praćkama na grudima. Čovek koji je pravio rođendan ćerki je pop. Kada sam videla među gostima sve popove u mantijama, a ja sa crnim praćkama, osećala sam se kao sotona. Ne znam da li da vučem suknju dole ili da praćke skinem. Gospodin je tražio mikrofon od mene i počeli su da pevaju molitvu. Bilo me je sramota tako obučenu i da se prekrstim. Otišla sam do auta, gde imam ful garderober, uljudila sam se. Nije bilo to što sam očekivala, ali sam se izvukla - uz osmeh se prisetila Sanja koja je napravila provod za pamćenje.

Stojanovićeva se osvrnula i na muzičko takmičenje u kom je pevala i na to koliko se danas učešće mladih pevača razlikuje od tog perioda.

- Takmičenje "Zvezde Granda" drastično se promenilo od vremena kada sam ja učestvovala. U žiriju su bili pevači i novinari. Sada je sve podignuto na viši nivo. Očekuje se od mladih pevača da pevaju kao da imaju iskustvo od deset godina. Teže im je. Moja ekipa je bila jedna od najjačih. Sve ih pamtite i dan-danas: Silvija Nedeljković, Bucka, Renato, Milan Stanković, Rada Manojlović, Jelena Marinkov, Dušan Svilar, Dinča, Katarina Živković i ja. Nas deset je prošlo od dvadeset takmičara. Prilično smo se pomagali tokom takmičenja, nije bilo sujete i zavisti - ističe ona.

Sanju nije zaobišlo ni pitanje o intimnom snimku, a ona je otkrila šta joj je ćerka rekla kada je saznala zbog čega se njena majka povukla iz javnog života.

- Moja ćerka Anastasija je veoma zrelo dete, i te kako je svesna mene kao majke i sebe. Nisam imala šta da produbljujem tu priču. Pitala me je zašto sam se povukla, a ja sam joj objasnila. Kada je imala osam-devet godina, rekla mi je: "Mama, ti si se zbog toga povukla?" Odgovorila sam joj: "Da!" Ona mi je rekla: "Bože, mama, koja si ti budala!" To mi je rekla ćerka. Nisam uradila ništa nečuveno. Nisam uradila nešto što nijedna žena nije učinila. To radimo i ja i ti i neka žena koja mesi slavski kolač. To je nešto normalno - govorila je Sanja, pa se dotakla svoje odluke o povlačenju sa estrade:

- Nisam umela sa tim da se nosim. Nekako mi je lakše bilo da se povučem. Sada se kajem. Nisam želela da mi to bude odskočna daska kao nekim pevačicama. Nisam na to pucala. Desilo se kako se desilo. To je za mene završena priča. Drago mi je da to nisam iskoristila. U životu se sve događa baš kako treba. Ko zna zašto je to dobro - zaključuje ona.

Sanja Stojanović pokazala je prvi put svoj dom u Smederevskoj Palanci, kao i mesto gde provodi gotovo svaki dan sa prijateljima. Pevačica je progovorila i o razvodu i pomirenju sa bivšim suprugom i brojnim bolnim operacijama kojima se podvrgla kako bi ispravila grešku koju su izazvali nestručni lekari.

SKANDALOZNO! Severina tužila poverenika Hilandara, pevačica ne prestaje s napadima na Srpsku pravoslavnu crkvu!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading