KIJA KOCKAR BRANI SRPSKU MISICU Pevačica veruje da su je nasamarili , evo šta bi ona uradila da je bila na njenom mestu!
Alo

Prethodnih dana Valentina Petrović, srpska misica, bila je u centru skandala jer je sa predstavnicama Albanije i tzv. države Kosovo pokazivala simbol Velike Albanije.

Valentina se kasnije izvinila celoj naciji, uz objašnjenje da nije znala šta taj simbol predstavlja, i da je nasamarena od strane njihovih predstavnica.

Zbog ovog skandala njen ostanak na takmičenju je i dalje pod znakom pitanja.

Kija Kockar je jedna od malobrojnih koji su joj pružili podršku:

KIJA KOCKAR BRANI SRPSKU MISICU Pevačica veruje da su je nasamarili , evo šta bi ona uradila da je bila na njenom mestu!

Alo

 

- Možda je dok joj nisu skrenuli pažnju, uradila dva puta. Mislim da ne treba preterano da je osuđujemo, nasamarena je sigurno. Ne mislim da je to ne znam sad kakav skandal, imamo mi mnogo skandalnije stvari, tako da jedna mlada devojka ne treba da ispašta. Ok, izvinila se, priznala svoju grešku, mnogi je ne priznaju, tako da smatram da ne treba da ispašta. Drugoj strani neka je na čast šta su hteli da urade. Treba da osudimo te devojke koje su je izmanipulisale, a ne nju. Ovo treba da joj bude još veća motivacija da pokaže da je Srbija zemlja koja prihvata sve nacije i da mi nikoga ne mrzimo - izjavila je Kija.

Kako bi se Kockareva izvukla da se njoj desila ova greška, možete čuti u videu ispod.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Zoran

29.10.2021 21:44

Kakvo pravdanjem sta bi siptari.uradili.njihovoj da je podigla tri prsta. Bila bi.izopstena ali.i.njena cela porodica a to bi .ukjucilvalo silovanje i Likvidiranje izdajnika prema njihovim obicajnim uzansama. A kod nas, nije jadnica znala da pi(ovredjuje nasa osecanja .ma nemoj pricati detinjarije Kija.