VREĐALA SRBE I SRBIJU, A SADA... Severina ima novog dečka, evo ko je on!
Foto: Printscreen/instagram

Nakon šest godina braka i razvoda od bivšeg fudbalera Igora Kojića prijatelji pevačice kažu da je opet zaljubljena, a šuška se da je reč o producentu Filipu Miletiću.

VREĐALA SRBE I SRBIJU, A SADA... Severina ima novog dečka, evo ko je on!

Foto: Printscreen/instagram

 

Severina je, podsećamo, nedavno optužila Srbe da su genocidan narod i odbila da radi sa ljudima koji ne priznaju navodni genocid u Srebrenici. Vučkovićeva, koja u Srbiji zarađuje pare, a bila je u braku sa Igorom Kojićem, kao i u vanbračnoj vezi sa Milanom Popovićem, javno je pokušala da optuži srpski narod i žigoše ga kao genocidan! Hrvatska pevačica je, pre ovog skandala, otišla toliko daleko da je optužila i napala poglavara SPC patrijarha Porfirija da sarađuje sa njenim bivšim suprugom Milanom Popovićem.

Pevačica, i pored svega toga, ne može bez Srbije i Srba pa se tako ne odvaja od Miletića, s kojim je počela saradnju pre desetak godina. Navodno je Miletić čak prekinuo veridbu zbog Severine.

Kad su joj provalili u stan i opljačkali je pre četiri meseca, nakon razgovora s policijom, iz Sevina stana na zagrebačkom Bijeniku, osim pevačice i menadžera Tomice Petrovića, izašao je Miletić. Seve i Tomica odvezli su se jednim autom, a Miletić svojim beogradskih registracija.

VREĐALA SRBE I SRBIJU, A SADA... Severina ima novog dečka, evo ko je on!

Foto: Printscreen/instagram

 

Nakon što je potvrdila da se razvela od Igora, Severina se provodila s društvom na moru, a u njenoj ekipi je bio i producent. Potom su pozirali za njenu društvenu mrežu u kupaćem kostimu, a zajedno su se pojavili i na promociji jedne knjige. Pre nekoliko dana pozirala je s Filipom i tortom kojom mu je čestitala rođendan, a na kojoj je pisalo "Volimo te".

TANJA JE UOBRAŽENA! PO NJU DOLAZE MOMCI SA DOBRIM KOLIMA! Savićkine komšije razvezale jezik, otkrile pikanterije iz privatnog života i veze sa Draškom Stanivukovićem

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Ruzica

29.10.2021 17:05

I ovaj ce Srbin proci sa Severinom kao i ona dvoica. Sa Srbinom ima sina, a za Srbe kaze da su genocidan narod. Da li srpski momci imaju pameti kada se petljaju sa takvom osobom Nju ni jedan Hrvat nece, a ludi Srbi prave joj decu koja nece imati nikakvu buducnost jer malo decije srce je ranjivo i ono voli i oca i majku. Kada dodje u rascep ono se unistava.

Marko

29.10.2021 17:47

A svi ce zaboraviti sta je lajala, vredjam pse, neka oproste. Sta ima kome reci izoperisana baba i silikonska koja je snimala sex sa ozenjenim covekom koji ima troje dece. Nju treba ignorisati u svim medijama

Šane

29.10.2021 18:06

,, grbavo,, niko ne ispeavi , beda jad i čemer sebi..

Denny

29.10.2021 19:03

Ona ih je toloko izmenjala, da ni korve ispod plavog mosta joj nisu ravne !

Boki

29.10.2021 19:35

Mali KEBA je tu kolateralna steta. Matorka se dala u potrosnju.

Bane

29.10.2021 20:25

Porno diva sa nepunih 2 razreda srednje skole se oseca pozvanom da vodi diskusiju sa Patrijarhom zato sto je bio kum . Treba joj zabraniti ulazak u Srbiju ... Kakve smo srece josh ce da izda neku knjigu iako je sirenje nogu pocelo uspesno pre 40 godina , mozda memoari ... iskustva :(