DA LI ĆE JOJ DVOGLAVI ORAO DOĆI GLAVE? Stiglo zvanično saopštenje iz kompanije Miss Yu, evo kakva sudbina čeka Valentinu Petrović nakon skandala
Foto: Printscreen/instagram

Društvene mreže su se usijale zbog iznenađujuće fotografije srpske Misice Interkontinentala Valentine Petrović, koja se vidi kako nasmejana pozira sa misicma Albanije, Crne Gore i takozvanog Kosova i pokazuje dvoglavog orla.

Za prve dve to nije čudno - jedna je iz Albanije, a druga Albanka s Kosmeta. Treća je Crnogorka Una Mugoša. Ali, u komentarima mnogi pozivaju srpsku misicu da objasni zbog čega je uradila isto što i one.

Foto: Printscreen/instagram

Objavljene su dve fotografije na kojima se vidi kako srpska misica rukama pravi dvoglavog orla - potez kojim već godinama Srbe provociraju fudbaleri Šaćiri i Džaka, ali i pevačice Rita Ora i Dua Lipa. Simbol dvoglavog orla je provokacija Srba idejom tzv. velike Albanije.

Foto: Youtube/Printscreen

Nakon ovog skandala, misica se oglasila i najavila kako će zbog nepromišljenog postupka napustiti takmičenje,a sada je stiglo i zvanično saopštenje iz kompanije Miss Yu:

- Nakon iscrpnih razgovora unutar kompanije Miss Yu, i uzimanja u razmatranje svega što se desilo proteklih dana, te konsultacije sa vlasnicima izbora Miss Interkontinental, doneli smo odluku da predstavnica Srbije Valentina Petrović ipak nastavi sa takmičenjem. Iako je prvobitna ideja bila da se ona vrati sa ovog izbora zbog svog nesmotrenog poteza, sagledavanjem cele slike došli smo do zaključka da bi tim potezom samo Srbija bila na gubitku. Druga strana, zapravo lobi koji snažno podržava predstavnice Albanije i takozvane, nepriznate države Kosovo bi postigli svoj cilj i ako ništa drugo, bilo bi moralno pobednici izbora. U želji da ipak fokus stavimo na lepotu i lepe stvari koje ovakvi izbori promovišu, sa Valentinom smo odlučili da nastavimo da se borimo i pokažemo da smo jači od svega što se dešava, tako da je podržavamo svim srcem i želimo joj da postigne što bolji plasman večeras na finalu u Šarm el Šejku - press služba Mis Yu

LAZAR RISTOVSKI SE UMALO UDAVIO NA SETU Glumac snimao tešku scenu, pa se zamalo utopio u buretu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Ja

29.10.2021 11:14

Znam da je srpski narod ne podrzava, a agenciji nije stalo do Srbije nego do para i publiciteta. Tu agenciju treba zatvoriti.

gorčilo

29.10.2021 11:15

devojka nije dobro pripremljena za takmičenje. trebalo je da zna da nema politike na takvim mestima i da joj to bude izgovor među koleginicama. kakvu korist ima srbija od izbora? kakav lobi spominje agencija? kada će ovde neko zaista da prihvati odgovornost?

TADIJA ZEMUN

29.10.2021 13:57

zoki

29.10.2021 15:48