BARBARA SLAGALA, SEVIĆKIN ADVOKAT SVE OTKRIO Darko duguje Ani 950.000 dinara za ćerku, izvršitelji mu dolaze na vrata?
Alo/printscreen

Međutim, dok su sa jedne strane tvrdili da nije bilo ničega, kao i da je Darko isplatio sve svoje obaveze prema bivšoj supruzi, Ana Sević i njen advokat tvrde da dug i dalje postoji, ali da nemaju informaciju da li su izvršitelji pokucali na vrata Lazićevog doma.

Foto: Alo/ilustracija

 

 

Kako se Darko nije oglašavao za komentar, oglasila se njegova devojka Barbara Bobak, koja kaže da je sve izmišljotina i da njen dečko nema nikakve dugove. Osim toga, ona nije želela da potvrdi niti da demantuje natpise da je u drugom stanju, o čemu se takođe, govorilo.

- Da li sam u drugom stanju?! U trećem stanju sam trenutno... Darko je trenutno na nekom snimanju. Ne bih preterano da komentarišem medijske natpise, ali mogu da kažem da je to za izvršitelje čista budalaština. I meni, ali i Darku je jasno odakle sve te priče potiču. On je prema Ani Sević izmirio sve materijalne obaveze koje je imao, samim tim nije bilo nikakve potrebe za izvršiteljima - rekla je Barbara koja trenutno živi sa Lazićem u iznajmljenom stanu u Novom Sadu.

Foto: Alo/ilustracija

 

 

Nakon Bobakove, oglasila se i Darkova majka Branka Lazić koja je potvrdila Barbarinu stranu priče.

- Ana i Marina lupetaju, ako su rekle da su ovde bili izvršitelji. Nisu nikad, a posebno ne sad, dođite sami pa vidite. Sin mi je zabranio da pričam o tome, on je u Novom Sadu, nije ovde. Ne želim ništa više da pričam na tu temu - rekla nam je ona.

Međutim, Marina Gagić, bivša Darkova verenica koja živi u neposrednoj blizini Brestača, u Pećincima, kaže da je čula da su izvršitelji bili u Lazićevoj kući, odakle se ona sa sinom Aleksejem iselila pre nekoliko meseci.

- Ja sam čula i pročitala u medijima da su bili izvršitelji, ali nisam u toku. To je zbog Anine tužbe i ja nemam ništa sa tim, niti me to zanima - poručila nam je Marina.

Bivša Darkova supruga Ana Sević, uputila je medije na svog advokata:

- Ne bih želela da kometarišem ovu temu. Kontaktirajte mog advokata i on će vam sve pojasniti i dati vam podatke tog postupka. Deo tog procesa je već završen, a on će vam sve pojasniti - kazala je Ana Sević.

Njen pravni zastupnik Miša Petrovski ponovio je izjavu od pre nekoliko nedelja, što po svoj prilici znači da njegovoj klijentkinji nisu legle pare, iako Barbara tvrdi suprotno.

- Protiv Darka smo podneli krivičnu prijavu nakon koje je uplatio polovinu zaostalih alimentacija do marta 2020. godine. Od tada do danas punih 19 meseci nije plaćao alimentacije, pa dug sada iznosi 950.000 dinara. On je odlukom suda bio u obavezi da plaća mesečno 50.000 dinara za potrebe alimentacije. Kako to nije činio, izvršitelj vodi postupak trenutno i mi ćemo kroz izvršenje naplatiti potraživanje. Prema informacijama kojima ja raspolažem, sudski izvršitelj je poslednji put izlazio kod Lazića u avgustu ove godine - rekao je advokat koji zastupa Anu Sević.

Izvršiteljka bez komentara

Sudski izvršitelj Jelena Jevtić, čija je kancelarija zadužena za ovaj slučaj objasnila je da je postupak u toku i da nije dozvoljeno da detalje procesa iznosi u javnost.

- Postupak je u toku, s tim da niste stranke, i iz istog razloga, ne mogu da vam dam podatke o predmetu, kao ni informaciju o izlasku na teren - ljubazno nam je rekla sudski izvršitelj Jelena Jevtić

BONUS VIDEO:

DVA PUTA PROŠLA KROZ CRVENO SA DETETOM U AUTU Prijovićka pravila prekršaje po gradu, a u kolima bio i mali Aleksandar! (VIDEO)

Komentari (1)

Loading
bgd vulic

29.10.2021 06:28

mnogo znacajna licnost taj darko posto stalno o njemu pisete.mnogo poznat,ali kao propalica i pujandura.svaka vam cast sto mu dajete toliki znacaj