BESNE GOCA I ILDA OGLASILE SE POVODOM TUŽBE PROTIV BJELOGRLIĆA Otkrile šta misle o skrnavljenju lika i dela Šabana Šaulića!
Foto: Alo/ilustracija

S tim u vezi, u medijima se pojavila informacija da će Šabanova porodica pokrenuti tužbu protiv reditelja ovog ostvarenja Dragana Bjelogrlića.

Alo

 

 

Iako se Šaban u "Tomi" pominje u samo dve scene, upućeni tvrde da je mnogima, pa i porodici, zasmetao način na koji se o njemu govori u filmu.

Nakon navoda da će Šabanova porodica navodno zbog toga tužiti Bjelogrlića, pozvali smo Gordanu i Ildu Šaulić.

Obe su demantovale da će porodica podneti tužbu, ali Goca je imala i jasnu poruku za one koji na taj način spominju njenog pokojnog supruga.

Foto: Ataimages, e-stock

 

 

- Ne zanima me ta priča. Ne znam zašto mrtvog čoveka ne ostave na miru više! - rekla je Goca za Telegraf Jetset, dok je Ilda bila nešto suptilnija:

- Ma ne zanima me ta priča, niti time da se bavim. A, trenutno ni ne mogu više da pričam, radim nešto - rekla nam je Šabanova ćerka.

Alo

 

 

Podsetimo, sporna je scena iz filma u kojoj menadžer Grga, kog tumači glumac Andrija Kuzmanović, sedi u svojoj kancelariji i telefonira, pa izgovara repliku:

- Kada krenete iz Beča, onih šest boksa "kenta" stavite kod Šabana u kofer. Ako ga provale, je*iga, ionako je "ganci", šta sad, samo se pravi lud!

BONUS VIDEO:

UHAPŠENA KUMA ANE SEVIĆ Optužena da je pokušala da kidnapuje advokata!

Komentari (0)

Loading