OSKRNAVILA SVETINJU Misica pokazala simbol Velike Albanije u srpskoj narodnoj nošnji!
Telegraf.rs

Frontina Gaši, Mis Interkontinental Albanije, oglasila se za gorepomenuti portal, nakon haosa koji je u domaćim medijima izazvala fotografija na kojoj naša misica, Valentina Petrović, sa njom pokazuje dvoglavog orla.

Naime, nakon što je sporna fotografija isplivala u javnost, a nakon što je istu objavila upravo Frontina, javnost se obrušila na Valentinu.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ona je u svom oglašavanju poručila da se izvinjava, da je reagovala nepromišljeno i u euforiji, te da su joj devojke sa kojima je pozirala "namestile kako da stavi ruke".

Upravo ovo demantuje Frontina Gaši, koja kaže da Valentinu apsolutno niko od njih nije naterao da to uradi.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Kako bi to dokazala, poslala je još dve fotografije na kojima Valentina pokazuje dvoglavog orla, a na jednoj od njih na sebi ima narodnu nošnju i opanke.

Ona se dotakla i fotografije koja je nastala nakon ove sa pokazivanjem dvoglavog orla, a na kojoj Valentina sa Frontinom, te Besom Ćitaku (predstavnicom tzv. Kosova), pokazuje tri prsta.

Kako Frontina ističe, Valentina je nju i Besu molila da to učine, kako bi malo ublažila haos do kog je došlo zbog pokazivanja dvoglavog orla.

Ona je htela da pokaže znak dvoglavog orla, svojom voljom, a onda nas je zamolila  da napravimo sliku sa tri prsta, jer je u Srbiji bilo mnogo vesti  da je ona pokazala znak Albanije. Bila je toliko tužna, plakala je sve vreme. Bilo nam je žao i samo smo želele da joj pomognemo, pa smo to i učinile - rekla je Frontina.

Na konstataciju da su tri prsta pokazale i na još jednoj fotografiji, nastaloj u spavaćoj sobi, Frontina kaže:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by apis (@sokolovoko)

Da, zato što je došla u našu sobu i molila nas da napravimo tu sliku.

Inače, Valentina se nakon svega ponovo oglasila, objavivši fotografije na kojima sa predstavnicama Albanije i tzv. Kosova pokazuje i tri prsta, i dvoglavog orla.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Sve u svemu hteli smo pokazati da smo podržavali jedni druge, a nismo ulazili u dalju dubiozu. Slike sa svim znakovima postoje, kajem se, ali nisam razmišljala u tom smeru! - napisala je Valentina na Instagram storiju.

IPAK JOJ SE NIJE OMAKLO?! Isplivala još jedna sramotna fotografija srpske misice, sve što je pričala izgleda ne važi!

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Beli orao

27.10.2021 17:17

Ko njoj dade da bude misica, bemu majku.

Rajli

28.10.2021 13:46

Ovo je već treća slika na kojoj je euforična 🤣