POKUŠAVA DA OPERE ĆERKU OD SKANDALA Ona se javno izvinila zbog nepromišljenosti, a evo šta je on uradio
Foto: Printscreen/instagram

Nakon što je odjeknula vest da je srpska predstavnica na Izboru za mis Interkontinentala, Valentina Petrović, zajedno sa predstavnicama Crne Gore, Albanije i tzv. države Kosovo, pokazala dvoglavog orla, oglasio se i njen otac Aleksandar.

- Želim javno da se oglasim povodom slike koja kruži društvenim mrežama! U naletu euforije povodom žurke bila sam pozvama da se fotografišem, velikom brzinom sam stala pored devojaka i devojke su me u euforičnoj brzini namestile ruke kako da stanemo, nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost - navela je ona, a sada se oglasio i njen otac na Instagramu.

POKUŠAVA DA OPERE ĆERKU OD SKANDALA Ona se javno izvinila zbog nepromišljenosti, a evo šta je on uradio

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, na Instagram profilu Aleksandar je objavio fotografije svoje mezimice, koja je ovog puta bila obučena u srpsku narodnu nošnju, a na drugoj fotografiji pokazala je tri prsta, kao obeležje Srbije, te je na taj način verovatno hteo da opere sramni potez svoje ćerke.

SLIKA SE SA FANOVIMA U AUTOBUSU! Glumac, Amar Mešić, živi kao običan svet! Trenira, kuva, a na ovo ne bi dao pare ni u ludilu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading