GRUB SAM SAMO U SE**U! Darko Lazić samo za Alo! progovorio nakon navoda da je devojci slomio prst u tuči!
Foto: Ataimages

Ljubavna veza Darka Lazića i Barbare Bobak uzbudljivija je od najuzbudljivijeg trilera, a kako se čini, svađe, skandali i burni raskidi sastavni su deo njihovog odnosa.

GRUB SAM SAMO U SE**U! Darko Lazić samo za Alo! progovorio nakon navoda da je devojci slomio prst u tuči!

Foto: Ataimages

 

Tek što se slegla prašina nakon poslednjeg skandala kada su se Darko i Barbara navodno potukli na jednom privatnom veselju, usledio je još jedan šok kada su mediji objavili da je par ponovo nesuglasice rešavao pesnicama.

Naime, povod za tuču ovoga puta bila je navodna Barbarina ljubomora, a pevačica nije mogla da podnese to što je njen momak pre dve nedelje nastupao s koleginicom Monikom Ivkić u Beču, s kojom je, kako su mediji preneli, proveo i dobar deo dana u šetnji austrijskom prestonicom.

Čim se Lazić vratio iz Beča, Barbara ga je u naletu ljubomore navodno napala, a njihova svađa završila se u tuči iz koje je Bobakova izašla sa povređenim prstom na nozi.

Darko i Barbara ekskluzivno su se oglasili za Alo! i otkrili koliko je njihova veza turbulentna i koliko ima istine u navodima da se često svađaju i još češće tuku.

GRUB SAM SAMO U SE**U! Darko Lazić samo za Alo! progovorio nakon navoda da je devojci slomio prst u tuči!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Barbaru nikada nisam udario niti bih to ikada uradio. Volim je kao boga! Nisam bio nasilan ni prema jednoj ženi u svom životu, to sebi nikada ne bih dozvolio. Grub sam samo u seksu - poručio je kroz smeh Lazić, i dodao:

- Moniku poznajem, ali nikada je nisam muvao. Tačno je da smo zajedno nastupali u Beču, ali to ne znači da sam flertovao s njom - rekao je Darko, dok je njegova devojka istakla da joj smetaju priče koje sluša o sebi.

- Darko i ja se nikada u životu nismo potukli. Nisam bila ljubomorna ni kada sam bila klinka, a kamoli sada - rekla je Barbara, i dodala:

- Kada je reč o povredama koje sam navodno zadobila u tuči, mogu samo da kažem da sam prst na nozi povredila nedelju dana pre njegovog nastupa. Čak sam tada gostovala u jednoj emisiji i objasnila sam kako je povreda nastala - kaže Barbara, i dodaje da joj nimalo ne prijaju priče koje čuje o Darku i sebi.

GRUB SAM SAMO U SE**U! Darko Lazić samo za Alo! progovorio nakon navoda da je devojci slomio prst u tuči!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Muka mi je što sve mora da ide preko Darkovih i mojih leđa. Danas je jedna priča, sutra će biti neka druga. Iako trpimo veliki pritisak, nas dvoje dobro funkcionišemo i opstajemo. Niko ne može da poljulja odnos koji mi imamo - poručila je Barbara za Alo!

Monika: Darko i ja smo drugari

Pevačica Monika Ivkić, zbog koje se Lazić navodno potukao s devojkom, u ekskluzivnoj izjavi za Alo! kaže da je s folkerom vezuje samo kolegijalni odnos.

- Darko i ja smo imali nastup u istom klubu i jedino što nas povezuje je muzika. Na nastupu me je maksimalno ispoštovao, on je fin i kulturan dečko - rekla je Monika, i dodala:

- Nije mi se nabacivao niti je flertovao sa mnom. Sa njima dvoma imam korektan odnos, nedavno smo zajedno gostovali u „Amidži šouu“ i tada smo se baš lepo družili. Darko me je zagrlio pred Barbarom jer je on takav, spontan i šarmantan. Njoj to nimalo nije smetalo - rekla je Monika, i dodala da nasilje nikada nije opravdavala.

- Ne znam da li je istina to što se piše, ali moram da naglasim da nasilje ne opravdavam. Normalna je situacija da parovi budu ljubomorni, ali nije u redu da se tuku - kaže Monika na kraju.

MARINA GAGIĆ O ULASKU U ZADRUGU! Darkova bivša se oglasila i stavila tačku na nagađanja

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading