ŠOK! ĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ RADILA NA RECEPCIJI Pevačica ima milione, ali su joj deca nepoznata i skromna!
Foto: Printscreen/instagram

Ona je sada posle dugo vremena progovorila o ćerki manueli i sinu Marku, te šokirala izjavom o tome koliko su joj deca skromna.

ŠOK! ĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ RADILA NA RECEPCIJI Pevačica ima milione, ali su joj deca nepoznata i skromna!

Privatna arhiva

 

 

- Moja deca su najnormalnija deca na svetu, koja su imala normalno detinjstvo i bili odlični đaci.Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava srednju školu i radila je na recepciji u Ricu - rekla je Dragana.

Dragana se potom osvrnula na priajteljstvo sa holivudksim glumcem, pa istakla da je Van Dam veoma upućen u njenu karijeru i da je upoznala njegovu porodicu, te se čuje i sa njegovom majkom.

- Van Dam je neverovatan čovek, mnogo je zavoleo moju porodicu i super se družimo, a upoznao nas je vlasnik Fashion TV-a. Ljudi iz svetskog džet seta su mnogo prizemnij nego naši. Van Dam zna i više nego što bi trebalo o mojo pevačkoj karijeri - rekla je Dragana u emisiji "Prvi red" na K1 televiziji.

ŠOK! ĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ RADILA NA RECEPCIJI Pevačica ima milione, ali su joj deca nepoznata i skromna!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Jednom je zvao mog menadžera dok sam bila na bini. Kada pogledam ekran, vidim muža Tonija i Van Dama, deset minuta su pre toga gledali koncert preko mobilnog. Pa Van Dam je bio oduševljen, a meni je iskreno bilo neprijatno, pa ko zna koje svetske zvezde sve on gledao - ispričala je pevačica, a zatim otkrila da se zbližila i sa Van Damovom porodicom.

- Upoznala sam mu porodicu u Belgiji. Njegova mama ume da me pozove kada zna da je sa mnom i Tonijem. Čak i kad pozove Van Dama, on joj kaže da je sa nama, pa da meni telefon da je uverim da je sve u redu, brine kao i svaka majka. Žena mu je fantastična, a ćerka poput njega talentovana za sport i glumu - rekla je pevačica.

BONUS VIDEO:

CECA PROMENILA IZGLED, PA SE POJAVILA SVA U BELOM Ražnatovićka pokazala nikad veći dekolte!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
GOSPODO ZASTO JE TO SOK?

26.10.2021 06:06

ZENA UCI DECU DA POSTENO ZIVE. Veci je SOK, kad nasi gastarbajteri u Svajcarskoj, koji rade i najteze i prljavije poslove, a za 18. rodjendan kupe cerki ili sinu BMW sa 250 i vise KS, a oni jos ne iskusni vozaci ubiju pesaka na pesackom prelazu i sl. SVAKA CAST DRAGANI, UCI DECU DA BUDU LJUDI.

zora

26.10.2021 11:47

Neznam zasto je sok sto joj je cerka radila na recepcii. Ima bogatih koji decu uce da im nista ne pada sa neba i da moraju da zarada on sto zele da imaju. Ima i onih drugih koji misle da ako decu 30-ih godina i dalje cuvaju u kuci,hrane, odevaju velikim markama da su dobri roditelji.Takvi od dece naprave neradnike i profitere koji celog zivota cekaju da im se da, bez ikakvog cilja ispred sebe.

Dule

26.10.2021 17:33

Šok? Gospođa Dragana Mirković uči decu da pošteno žive, to šok?