OVO JE MARINA ISKORISTILA PROTIV LAZIĆA Gagićeva podnela dokaze i zahtevala da kad je dete s Darkom, njegova devojka ne sme da je tu!
Foto: Printscreen/instagram

Naime, u danima kada je zakazano ročište, pojavile su se vesti kako su se Darko i Barbara potukli na jednom veselju, a zatim je neko od njihovih komšija iz Novog Sada gde sada žive potvrdio da se iz stana u kom žive često čuju žučne rasprave. Marina je to iskoristila, jer traži potpuno starateljstvo, pa je o svemu obavestila sudiju i naglasila da njen sin Aleksej ne treba da provodi vreme sa tatom kada je Barbara prisutna. 

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Nije mnogo razmišljao, već je odlučio da ode sa Barbarom na odmor, a na sud je poslao svog advokata. Marina je bila prisutna i izjasnila se da traži potpuno starateljstvo, kao i alimentaciju od 500 evra. Međutim, ono što je Darka najviše iznerviralo je to što je čuo da je njegova bivša verenica insistirala da dete ne može da provodi vreme sa njim kada je Barbara prisutna. Kako je navela, boji se za bezbednost deteta, jer su mediji objavili kako su se njih dvoje tukli i kako se često svađaju i ulaze u sukobe. Baš je poludeo, zvao je Marinu, ali nije htela da mu se javi na telefon. Rekao je da će da se gone po sudu i da će da se bori svim silama, ali da joj potpuno starateljstvo ne da. Čak je rekao da sumnja da mu priče kako ima probleme sa Barbarom smešta baš Marina kako bi imala materijal za sud - kaže izvor za Star blizak pevaču i dodaje da agonija tek počinje.

instagram/gagic_marina, darkolazicofficial

 

 

Marina je nakon suđenja rekla da traži potpuno starateljstvo jer zna da pruža veću brigu detetu i pazi na njega više nego Darko.

- Darko se očekivano nije pojavio. Znala sam da neće doći. Sledeće ročište je zakazano za sledeći mesec, pa ćemo videti da li će se pojaviti. Potpuno starateljstvo tražim, alimentacija mi nije toliko važna koliko potpuno starateljstvo. Smatram da sam bolji staratelj od njega i da više brinem o detetu- izjavila je Marina.

BONUS VIDEO:

GOCA ŠAULIĆ TUŽI DRAGANA BJELOGRLIĆA Šabanova udovica pobesnela kad je videla kako su joj prikazali supruga?

Komentari (0)

Loading