ČETIRI GODINE SMO U BRAKU I ZNAM KOLIKO SE DAVALA Suprug Jovane Jeremić progovorio o njihovom zajedničkom životu! (VIDEO)
Foto: Alo/ilustracija

Jovana je na slavlju okupila članove porodice, prijatelje i kolege, a mnogi su se pitali da li će doći i njen suprug Vojislav Milošević jer se mnogo spekulisalo o njihovom razvodu.

ČETIRI GODINE SMO U BRAKU I ZNAM KOLIKO SE DAVALA Suprug Jovane Jeremić progovorio o njihovom zajedničkom životu! (VIDEO)

Printscreen

 

 

Međutim, ne samo da je došao već je s ponosom pred svima govorio o uspehu svoje supruge i poželeo joj sve najbolje:

- Radi na tome, daj celu sebe, nikad se ne odriči sistema pravih vrednosti, tako možeš da ostaneš svoja - počeo je Jovanin suprug koji je zatim dodao:

- Kratko i jasno, poželi realno, radi na tome i sve svoje snove ćeš ostvariti - bio je diplomatičan Vojislav koji je potom otvoreno kazao koliko želi dobro svojoj supruzi:

- Ona se čitavog života davala televiziji, evo četiri godine smo u braku i znam koliko sebe daje tom poslu - kazao je Jovanin suprug, a voditeljka je dodala:

- On najbolje zna, on je svedok toga koliko sam radila- zaključila je Jeremićka.

BONUS VIDEO:

GOCA ŠAULIĆ TUŽI DRAGANA BJELOGRLIĆA Šabanova udovica pobesnela kad je videla kako su joj prikazali supruga?

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
dussan

26.10.2021 07:56

Hajdemo za početak da naučimo da sklapamo rečenice kako treba, da ne kreštimo i ne deremo se kada vodimo emisiju. Gde nestadose profesionalci, a pojavise se maskote???