NE DAJ BOŽE DA BUDE KAO DARA Željko Šašić progovorio o ćerkinoj operaciji, pa otkrio da se iskomplikovalo!
Foto: PrntScrn

Ona je šokirala slikom koja pokazuje brojne flastere, modrice i otoke oko očiju, a Željko je otkrio razloge zbog kojih se njegova ćerka podvrgla intervenciji:

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Sofi ja je imala devijaciju nosa koju je operisala već drugi put, prvi put se valjda nešto iskomplikovalo, ali najbolje bi bilo da pitate nju. Nisam protivnik estetske hirurgije, ali da to bude u granicama, da korekcije budu neke minimalne - kaže Željko, koji se uplašio kad je video kolike su grudi Dare Bubamare. 

E stock

 

- Žao mi je Dare. Bila je smerno dete, simpatično, ne znam šta se sad dešava s njom? Pokušava da se utrkuje s klinkama koje su 20 godina mlađe. Žena ima tri glave s onolikim grudima - rekao je Šašić svojevremeno, a sad se plaši da mu ćerka ne krene Darinim stopama:

Foto: PrntScrn

 

 

- A šta misliš da mene moja ćerka sluša? Ma ne zezaj, molim te! Ne daj Bože da bude kao Dara. Vi znate da sam se ja svojevremeno uplašio kada je Dara pokazala svoje grudi, posle sam se nekako navikao i sad mi je sve to super, postane nekako normalno vremenom. Neka stavlja ko šta voli, svi smo kolektivno poludeli - završio je Šašić.

BONUS VIDEO:

DARKOVA BIVŠA NAŠLA NOVOG DEČKA Marina prebolela Lazića, pa objavila fotku s romantične večere!

Komentari (0)

Loading