JOVANA JE DEBIL! Pale žestoke uvrede na račun poznate voditeljke, izgovorila je brutalne reči misleći da je kamere ne snimaju! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

Poznato je da voditeljka Jovana Jeremić svojim izjavama i britkim jezikom nikoga ne ostavlja ravnodušnim i uvek izaziva reakcije gde god da se pojavi, a tako je bilo i ovoga puta iako te reakcije nisu bile nimalo prijatne.

Naime, starleta Tijana Ajfon je gostujući u jednoj emisiji na pitanje ko je najviše nervira od javnih ličnosti odgovorila Jovana Jeremić, a na pitanje da obrazloži imala je još žešći odgovor.

@advokatpakla

Ja ne mogu hahahahaha 😂•••••#smeh #zabava #smehdosuza #tijanaajfon #advokatpakla ♬ original sound - advokatpakla

- Zato što je debil! - odgovorila je starleta koja je takođe poznata kao neko ko nema dlake na jeziku.

Starleta nije znala da je snimaju, a ono što možemo čuti iz video ona je tek nakon što joj je stigla poruka da je snimaju odbrusila novinarima da nisu normalni jer očigledno nije planirala da to ode u etar.

Podsetimo, voditelj Siniša Medić takođe je opleo po Jovani Jeremić optuživši je da mu je ukrala naziv emisije koju je on vodio i gde je ona takođe bila gost, voditelji su se duži vremenski period prepucavali, a onda je to sve prestalo jer su kolege spustile loptu.

TAMARIN BIVŠI SE LJUBI SA DRUGIM MUŠKARCEM! Starleta slučajno objavila snimak Makarone u nezgodnom trenutku, mreže se usijale

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Vuk

24.10.2021 12:00

Jbg, ne može svako biti LAJAVA LUDA!!!

Mile Jagodinac

24.10.2021 12:08

Jovana završila sa 9.0 , a glupa ko noć, a starlete su ulicarke, vulgarne i misle du.etom.

Vera

24.10.2021 12:43

Iako je starleta dobro je rekla. Jovana zamislila da je najbolja. Daleko je od vrha novinarstva umisljena i dosadna velicanjem sebe.

sara

24.10.2021 13:40

Ono što ja prvo primetim kod nje je, da nema kulturu oblačenja kao voditelj, oblači se kao da pošla u bar!!!.

Zoran

10.01.2022 10:30

Da li.neko zna bolesniju.primitivniju.i.dosadniju od ove ....