SKANDALOZNO Milan Stanković preti i vređa: Ološi iz Alo! veruju u vakcinu, a ja u koncentracioni logor!
Foto: Nenad Vujanović

Milan Stanković, nekada pevač, a pre svega  diplomac srednje medicinske škole, odlučio je da na sve moguće načine sebe predstavi kao najvećeg naučnika 21. veka! Milan Stanković ne veruje u koronu i Milan Stanković ne veruje u vakcinu!

S obzirom na to da već dugo vremena nema ni pesmu, nameće se pitanje - šta je to u šta veruje Milan Stanković?

Dok se narod širom sveta bori protiv pandemije koronavirusa, a samo u Srbiji na dnevnom nivou imamo preko sedam hiljada zaraženih, preko pedeset umrlih i oko trista ljudi na respiratorima, postavlja se pitanje zbog čega Stanković koristi skoro 300.000 pratilaca na svojim društvenim mrežama da bi iznosio jezive, antivakserske stavove? Ubeđivao je ljude da korona ne postoji, da ćemo kroz vakcinu svi biti praćeni i skenirani, te da je onima koji su odlučili da se vakcinišu ispran mozak?!

Ako uzmemo u obzir da je Milan pre nekoliko godina odlučio da se okrene bogu i crkvi, a da su crkveni poglavari apelovali na građane Srbije da prime vakcinu protiv koronavirusa da bi se stvorio kolektivni imunitet, nameće se još jedno pitanje - da li je Stanković rešio da bude poglavar u sopstvenoj crkvi, sa pravilima koja je sam postavio?

Sve i da jeste, trebalo je da se informiše o problemu koji na globalnom nivou iz minuta u minut ostavlja posledice, pre nego što je rešio da utiče na narod da se ne vakciniše, a situaciju sa kovid propusnicama uporedio sa  koncentracionim logorima.

SKANDALOZNO Milan Stanković preti i vređa: Ološi iz Alo! veruju u vakcinu, a ja u koncentracioni logor!

Alo.rs

 

Nakon što je redakcija Alo! apelovala na Milana Stankovića da se posveti svojoj karijeri koja je odavno zaboravljena i svoj uticaj na društvenim mrežama ne koristi da bi govorio o temama za koje nije edukovan, on nam se obratio putem Tvitera, nazivajući nas ološem.

Uz fotografiju naslovnu strane Alo! Milan je napisao:

- Najbolje da svi budemo ološi, ćutimo i žmurimo pred činjenicama korona fašizma. Žao mi je što po službenoj dužnosti na mrežama i u medijima podmeću i pljuju, a i sami znaju šta je istina i u kakvom zločinu su saučesnici. Moliću se za vas - napisao je Stanković, koji je rešio da od sebe još jednom napravi žrtvu, iako svesno svojim stavovima pravi žrtve od svih onih koji ga prate.

SKANDALOZNO Milan Stanković preti i vređa: Ološi iz Alo! veruju u vakcinu, a ja u koncentracioni logor!

Alo

 

Lukas: Stanković je prolupao!

Folk zvezda Aca Lukas, koji se vakcinisao među prvima na estradi, za Alo! kaže da je šokiran stavovima Milana Stankovića.

- Stanković je prolupao u poslednje vreme. Bio mi je vrlo simpatičan, ali ne znam kada je uspeo da završi Medicinski fakultet u tako kratkom roku. Poznavao sam ga kao pevača - rekao je Lukas za Alo!.

BONUS VIDEO:

ELMA NAPALA IVU ŠTRLJIĆ Pevačica tražila glumici da otkrije svoju intimu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Rada

24.10.2021 07:46

Mladi gospodine, nemoj se ti moliti za nas, moli se za sebe da ti bog spasi dusu. Ako neces da se vakcinises, tvoja stvar. Ne vredjaj druge jer ti drugi nisu krivi sto ste vi takvi tvrdoglavi.

Nikola

24.10.2021 07:47

Znate šta je Milan Staković on je jedna mala budala kaja misli da je najpametniji na svetu.

Drnda

24.10.2021 10:05

Ovaj mali Stankovic cesto nije pri svesti,i treba da ode kod lekara i snimi glavu.

Chika Velja NS

24.10.2021 19:19

Tako je Deki... Uz tebe smo ....