OVAKVA REAKCIJA SE NIJE OČEKIVALA Tanja Savić progovorila o skandalu i aferi sa Draškom, a evo šta kaže o Jovani Jeremić nakon svega!
Alo

Vest da je Tanja Savić letos navodno bila u tajnoj vezi sa političarem Draškom Stanivukovićem odjeknula je kao bomba, a povodom ovih tvrdnji pevačica je sada nakon što se skandal malo smirio i dalje ostala zagonetna.

Tanja se juče prvi put pojavila ispred sedme sile i na pitanje da li su tvrdnje Jovane Jeremić tačne, potpuno iskulirala poznatu voditeljku i sve o aferi.

- Ne zameram nikome ništa, svako ima pravo na svoje mišljenje - rekla je Tanja kratko i jasno za Alo!, a ceo intervju pogledajte na vrhu teksta.

Podsetimo, priča o Tanjinoj navodnoj romansi sa političarem je počela kada je voditeljka Jovana Jeremić u emisiji "Paparaco lov" iznela detalje navode afere pevačice i političara, ali je prećutala njegovo ime.

Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? - uz osmeh je tada otkrila Jovana ostavljajući sedmoj sili da nagađa o kome se radi.

NAKON KORONE USLEDILI NOVI PROBLEMI! Marinko Rokvić teško bolestan, pevač ne može da govori!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading