NAKON OTKRIVANJA AFERE SA DRAŠKOM! Tanjini roditelji u strahu zbog dece, mole pevačicu da uradi samo jednu stvar, upleten i bivši muž!?
Foto: Dejan Briza

Tanja Savić letos je navodno bila u tajnoj vezi sa političarem iz Bosne i Hercegovine, Draškom Stanivukovićem, a ova afera podigla je veliku prašinu u javnosti.

Kako saznajemo, romansa koju su mnogi komentarisali prilično je zabrinula Tanjine roditelje.

- Cela priča oko romanse sa političarem izazvala je brojne komentare, ali i zabrinula Tanjinu porodicu. Njeni roditelji su u strahu kako bi glasine mogle da utiču na njenu budućnost, plaše se da joj Dušan ponovo ne uzme sinove - otkriva naš izvor i dodaje:

Foto: Ataimages, Alo

 

- Zamolili su je da ništa ne komentariše u javnosti. Nadaju se da će i u ovom slučaju važiti ona: "Svakog čuda tri dana dosta", i da će ljudi zaboraviti na priče o pevačicinoj novoj ljubavi. Taman su se navikli da su unuci blizu njih, brinu šta bi dalje moglo da se desi - završava izvor.

Tanja je nedavno otkrila i da su se njeni dečaci mnogo promenili od kada su počeli da žive sa njom, da su shvatili neke druge vrednosti i da im materijalne stvari više nisu prioritet.

OVO JE CRKVA U KOJOJ JE SLAVNI GLUMAC UBIO ŽENU! Pojavili se prvi snimci sa mesta jezive nesreće!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading