PAR NE MOŽE DA SAKRIJE SREĆU! Sofija Milošević nakon vesti o prinovi otkrila i pol bebe!
Printscreen Instagram

Sofija Milošević objavila je da sa fudbalerom Lukom Jovićem čeka drugo dete, a sada je otkrila i da će dobiti još jednog sina.

Manekenka ponovo nosi dečaka, a govorila je i o tome kakve vrednosti želi da usadi svojoj deci.

Printscreen

 

- Stalno razmišljam u kakav svet donosim svoju decu, u kakvom će okruženju stasavati, da li ću uspeti da ih usmerim na pravi put, a tu je i kompleksno pitanje vaspitanja, kako da im pružiš sve, a da ih ne ušuškaš previše pa da im to šteti. Mene su uz mamu podizali i moji baka i deka, to su najbolje osobe koje sam ikad srela i oni su me naučili osnovnim vrednostima koje želim da prenesem svojim sinovima. Pre svega da budu dobri ljudi, ali da budu i borbeni, da rade na svom usavršavanju u kom god smeru otišli. Da budu dobro informisani jer mislim kako je danas veoma važno odoleti manipulacijama. Želim da budu nesebični, da poštuju i vrednuju žene, i mene, i sve oko sebe. Ne znam kakav će biti njihov karakter, ali trudiću se da ih usmerim koliko mogu, što se žena tiče, da ih tretiraju onako kako ja volim da mene neko tretira: da budu pažljivi, nesebični, da se trude i da su im važne prave vrednosti. Da iza njih ostane neki lep trag. Važno je da si vreme provodio sa dobrim ljudima, da si radio lepe stvari, gradio lepe uspomene, anegdote, a ne da si nekom ostavio gorak ukus u ustima - rekla je Sofija u intervjuu za "Elle", gde je i otkrila pol bebe.

Podsetimo, Sofija i Luka imaju sina Alekseja, koji je nedavno napunio godinu dana.

DETALJI OD KOJIH ZASTAJE DAH! Ovako izgleda unutrašnjost luksuzne vile Harisa i Meline Džinović za koju su iskeširali 2 miliona evra!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading