NISAM DAMA I NEMAM NIŠTA DAMSKO U SEBI Zorannah otkrila kako voli da se oblači privatno, a evo šta će obući na svom venčanju!
Printscreen

Zorana Jovanović je prva influenserka na ovom prostorima, a mnogima je poznatija kao ”Zorannah”. Njeni fanovi redovno analiziraju njene modne kobinacije, a u gostovanju u emisiji Chit chat koja je autorska emisija Nemanje Kovačevića na Hype televiziji., otkrila je šta ne voli da vidi na ženama, kakva je privatno, i šta će obući na svom venčanju. 

- Više sam u muškom fazonu sa širokim farmerkama, nikad nisam volela da nosim štikle. Nisam mogla da razumem neke žene u po bela dana sa štiklama, kad se budem udavala ja ću  nositi patike. Nisam dama i nemam ništa damsko u sebi - iskrena je bila Zorana:

- Ako ne moram da nosim štikle, ne nosim ih. Ja nisam taj fazon - dodaje ona.

NISAM DAMA I NEMAM NIŠTA DAMSKO U SEBI Zorannah otkrila kako voli da se oblači privatno, a evo šta će obući na svom venčanju!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Popularna blogerka osim štikli ne voli ni današnje stanje na društvenim mrežama koje su je proslavile:

Društvene mreže su danas sve gore i gore, ranije su bile mnogo jednostavnije. Mnogo se manje brinulo šta ćeš okačiti  i šta ćeš da kažeš - istakla je ona i dotakla se uspona, padova i prijatelja koji su je napustili u međuvremenu:

- Ne želim više nikoga da puštam u svoj život, to je to od mene, nekako ljudi misle da sam luda što se okrećem muškarcu, a ne prijateljima. Nikad ne znaš kad će nekome da naiđe nešto isplativije i bolje. Završila sam sa sklapanjem prijateljstava - rekla je Zorana.

- Sve što se danas govori na mrežama se toliko ozbiljno shvata, ne možeš da se našališ - bila je iskrena blogerka.

PREKO KOMPJUTERA PRATI SVAKI NJIHOV KORAK Tanja Savić i dalje proživljava dramu zbog bišeg muža, otkrila nove detalje o njegovim postupcima!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading