OD OVE BOLESTI NE MORAMO DA UMREMO! Anastasija Ražnatović o borbi sa korona virusom
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Anastasija Ražnatović otvoreno je govorila o svojoj borbi sa kovidom 19.

Govoreći o iskustvu s korona virusom rekla je da je strašno to što - umiremo od bolesti od koje ne moramo da umremo - i otkrila da je ponosna na našu zemlju što je u kratkom broju obezbedila vakcine za celokupno stanovništvo. Anastasija je govorila i o teorijama zavere, ali i postupku države koji ju je u sveopštem haosu i strahu posebno ganuo

- Naravno da sam se vakcinisala- rekla je lepa pevačica, pa otkrila glavni razlog vakcinacije

Foto: Printscreen/instagram

 

- Posle užasa koji je čitavu planetu zahvatio samo sam razmišljala koliko je daleko rešenje. Čim se vakcina pojavila, znala sam da ću biti među prvima koja će stati u red da je prime i time pokazati odgovornost i prema sebi i prema porodici, pa i svim ljudima. Ovo je 21. vek i logično je da očekujemo kada se već desila pandemija, da medicina odgovori u kratkom roku na najbolji mogući način- rekla je Anastasija!

- Primila sam Sinofarm vakcinu jer je to bio period kada se još uvek malo znalo o svim vakcinama, pa sam se vodila logikom…Klasična vakcina, napravili su je oni gde je virus i počeo i bila sam sigurna da neću imati nikakve reakcije. Sada bih primila bilo koju koja je odobrena od strane naše države i Svetske zdravstvene organizacije.

Foto: Printscreen/instagram

 

I sama se suočila sa ovom bolešću,a li je na sreću sve prošlo bez komplikacica - Nažalost, imala sam koronu, na sreću prošla je gotovo bez ikakvih simptoma. To nije promenilo moj stav i moje mišljenje o kovidu. Mnogi moji prijatelji i poznanici nisu prošli tako lako kroz taj virus i ja sam imala svest o tome da mogu i drugi put da se zarazim i da možda prođem sasvim drugačije, zato nisam imala nikakvu dilemu vakcinisati se ili ne.

BILA SAM U OSMOM MESECU TRUDNOĆE, A ON JE KRENUO DA ME UDARI! Anđelka Prpić progovorila o neprijatnosti koju je doživela sa kolegom na snimanju

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading