ŠOK! STARLETU OPET STRPALI IZA REŠETAKA Društvene mreže gore zbog Tijane Ajfon, svi se pitaju samo jedno!
Alo.rs

Starleta se slikala u oskudnoj kombinaciji, "iza rešetaka", ali na svu sreću, fotka je po svemu sudeći, fotka je šaljivog karaktera, tako da starleta neće biti ponovo iza rešetaka zatočena, izuzev za potrebe slikanja.

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, našla se na stubu srama, nakon optužbi za prostituciju. Starleta je tada priznala krivicu i bila joj je predložena kazna od godinu dana zatvora. Hapšenje Tijane Maksimović poznatije kao Tijana Ajfon, tada je totalno šokiralo javnost.

ŠOK! STARLETU OPET STRPALI IZA REŠETAKA Društvene mreže gore zbog Tijane Ajfon, svi se pitaju samo jedno!

Printscreen/KurirTelevizija

 

Tijana koja je punila naslove hronike, nakon rijaliti programa u kojima se proslavila, završavila je tada na stranicama crne hronike zbog prostitucije, a javnost je bila i više nego zgrožena.

 

 

Sada kada je afera "veslanje", totalno pala u zaborav, starleta je novom fotkom koju je objavila na društvenim mrežama, ponovo podsetila javnost na skandal,  čiji je glavni akter bila.

Naime, Tijana se slikala u oskudnoj kombinaciji, "iza rešetaka", ali na svu sreću, fotka je po svemu sudeći, fotka je šaljivog karaktera, tako da starleta neće biti ponovo iza rešetaka zatočena, izuzev za potrebe slikanja.

PROZIVAJU PEVAČICU DA JE ALJKAVA! Nada konačno otkrila zbog čega neće da se presvuče, razlog je Zlatan Ibrahimović!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading