PREPLANULO TELO LIDIJE VUKIĆEVIĆ Glumica se skinula, uvaljala u pesak i počastila pratioce brutalnim fotkama u bikiniju
Foto: Nenad Vujanović

Glumica Lidija Vukićević, koja je nedavno doživela nezgodu, ponovo je napustila Srbiju i odlučila da baterije napuni na Zanzibaru, gde je otišla čak četvrti put. 

Jedna od naših najnegovanijih i najlepših dama sa domaće javne scene prvo je upoznala fanove s lepotama Zanzibara i dočarala im rajsku atmosferu peščanim plažama i tirkiznim morem, a potom ih počastila vrelim fotkama u kupaćem. 

Foto: Printscreen/instagram

 

Njenim pratiocima su sigurno nedostajale Lidijine letnje fotke, jer ih neko vreme nisu gledali, ali glumica je sve to savršeno nadoknadila. 

Pozirala je na plaži, uvaljana u pesak, a provokativan jednodelni kupaći kostim koji umalo da pokaže i više od očekivanog, baš nikoga nije ostavio ravnodušnim na Lidijinom preplanulom telu.  

- Drago more, zahvaljujem ti što činiš da se osećam malom, smirenom, inspirisanom i slanom.Sve to u isti mah. Svako treba u nešto da veruje, ja verujem da treba da živim ovde -  napisala je glumica koja ima 59 godina i izgleda fantastično. 

- Najsrećnija sam na svetu na Zanzibaru. Ljudi, ovo je nešto neverovatno. Ovo je direktan kontakt s prirodom. Savršenstvo, lepota, kad tad ću se vratiti da živim ovde, definitivno. Ovo je potpuno nestvarno. Nešto najlepše na svetu. Putovala sam po svetu, ali ovakvo oduševljenje...- poručila je energično Lidija pratiocima uz nekoliko storija. 

NJEGOVI RODITELJI SU STREPELI ZBOG OVOG POROKA! Saša Kovačević otvorio dušu i otkrio mračne tajne sa početka svoje karijere

Komentari (0)

Loading