NAJVEĆI USPEH TI JE ŠTO SI BILA LJUBAVNICA MIROSLAVU I KIĆI Ilićevu bivšu izvređali, ona odgovorila kako je imala težak život!
Foto: Ataimages

Zbog svega ovoga, Mirjanu vrlo često napadaju na društvenim mrežama, a sada je dobila veoma uvredljivu poruku pa je odlučila da odgovori:

NAJVEĆI USPEH TI JE ŠTO SI BILA LJUBAVNICA MIROSLAVU I KIĆI Ilićevu bivšu izvređali, ona odgovorila kako je imala težak život!

Vesna Đorđević/ Alo!

 

 

- Za sve one koji me vređaju a neznaju činjenice, traže trn u mom oku, a ne vide brvno u svom. Ispod odgovaram na uvredu jednog gospodina koji me pita:“Da li je to najveće dostignuće u tvom životu biti ljubavnica Kići i Miroslavu ili ih je još bilo onih 80-tih iz Mažestika? Ovo je zaista za farmu. Bio bih iznenađen da bar imate dva doktorata ili da ste bar neki naučni istraživač? Ima kod nas u Šumadiji ona stara narodna: “Čega se pametan stidi, a svi znaju kraj ove izreke. Pamet vam od Boga! - napisala je Mirjana poruku nepoznatog čoveka, pa odgovorila:

- Moj odgovor sledi- Moja najveća dva uspeha i ponos u životu su to što sam othranila i vaspitala dva vrhunska lekara u Americi, a i to što sam dobila od moje dece javno priznanje u medijama, da sam dobra majka. Ako niste upućeni, koliko je masovan trud potreban za prethodna uspeha, pročitajte nešto. Veoma je teško, a pogotovu ako ste većinom samohrana majka, potičete iz bivše Jugoslavije, i stignete u Ameriku kao dete bez roditelja. Niko meni ništa u životu nije poklonio, sve sam svojim trudom uspela. Pored toga sam se visoko edukovala i vodila velike poslove. Trenutno sam u borbi da se izmeni zastareli zakon koji ugrožava decu u Srbiji. Dodatno sam napisala knigu ”Ovo malo istine” ako nekog zanimaju detalji. Ja nemam čega da se stidim. Ako neko ima nakaradne misli u svojoj glavi to je njegov problem. Ja sam sasvim zadovoljna svojim životom. Na samrti se sigurno neću kajati. Što se tiče Boga, imam direktnu vezu s njim, da nije tako ne bi sve ovo uspela. Sad molim napišite nam nešto o vašim uspesima..- napisala je Mirjana. 

NAJVEĆI USPEH TI JE ŠTO SI BILA LJUBAVNICA MIROSLAVU I KIĆI Ilićevu bivšu izvređali, ona odgovorila kako je imala težak život!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Antonovićeva je nedavno boravila u Srbiji kako bi prisustvovala ročištima s Miroslavom Ilićem, a nakon toga je s Lepom Brenom, koja je svedočila u njenu korist, otputovala u Majami na odmor. 

BONUS VIDEO:

BOSANAC VREĐAO CECU DA JE SAMO PEVAČICA, A OVAKO ON ZARAĐUJE Član žirija u "Zvezdama Granda" gazi po parama!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mica

18.10.2021 13:18

Više liči na Kicu na Miroslava aman bas ni zere