GLUMAC SE OŽENIO, PA SUPRUZI POSLAO NEOČEKIVANU PORUKU Miodrag Dragičević spomenuo probleme!
Foto: Printscreen/instagram

Olja i Miodrag zavetovali su se na večnu ljubav, a svadbeno veselje priredili su u poznatom beogradskom restoranu u Skadarskoj ulici, a njegova poznata sestra, glumica Tamara Dragičević bila je jedna od najveselijih.

GLUMAC SE OŽENIO, PA SUPRUZI POSLAO NEOČEKIVANU PORUKU Miodrag Dragičević spomenuo probleme!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Nakon venčanja, Miodrag se obratio olji i posvetio joj poruku:

- Hej Oljka, ovo pišem nama: Da budemo snažni , da sve što nije lepo na šta naiđemo kroz život preskočimo ( prvo ti na moje krke ) pa ja svoj odraz koji je ostao od basketa, da sve negativno što pokuša da se zakači na naše pozitivno samo sklizne i ostane za nama, i da se tome smejemo, da čuvamo jedno drugo kao što smo i do sad, budemo podrška jedno drugom, budemo saputnici koji putuju kroz život sa samopouzdanjem, srećni, zadovoljni, nasmejani, vedrog duha, misli, da se volimo i guramo jedno drugo napred kad god je to potrebno. Ništa nije jače od nas samih - napisao je glumac i dodao:


- Hej Oljka. Od danas smo još jači tim. Tim koji pobeđuje, a i ako dođe nekad do poteškoća, zajedničkim dogovorom tražimo tajmaut i napravimo strategiju koja je dobitna kombinacija. Volim te beskrajno. I kao što kaže Gile:"Idemo dalje" -
dodao je Miodrag koji je raznežio mnoge pratioce na svom profilu na Instagramu. 

BONUS VIDEO:

ZLATIN SIN IZVEO NATAŠU RODIĆ NA VEČERU Jedan detalj otkriva da su ipak u vezi!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading