LUNA I MARKO NISU IMALI DOVOLJNO KEŠA ZA STAN Brujalo se o tome da su im fanovi dali pare, a onda je Miljković otkrio kako je platio!
E-stock

Međutim, Miljković je otkrio da je stan u koji će se sa ćerkicom Mijom uskoro preseliti, kupljen delimično na kredit:

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- Stan je jednim delom kupljen na kredit, a drugim za keš, koji smo mi sami zaradili. Niko nam ništa nije dao. Kredit ćemo otplatiti ili za pet ili za maksimum petnaest godina, zavisi koliko se budemo trudili u narednom periodu - objasnio je Marko.

Kako su naveli, za desetak godina planiraju proširenje porodice i kupovinu većeg stana. Tehnika i deo nameštaja za novi stan je kupljen.

Printscreen

 

 

- Mia ima svoju sobu, jedva čekam da je sredim. Već sam zamislila kakav će njen mali raj da bude - rekla je Luna.

Bežanijsku kosu su odabrali, kako su naveli zbog prirode i dostupnosti mnogih objekata.

- Sve nam je blizu, savremena škola, parkić. Priroda je prelepa. U blizini je Markov brat - rekli su Luna i Marko.

Podsetimo, Luna Đogani bila je na stubu srama kada se na društvenim mrežama pojavio snimak koji prikazuje Lunu kako uzima 200 evra od jedne gospođe. Iako je isprva odbila novac i zahvalila se, njena obožavateljka je insistirala da ga zadrži, pa je Đoganijeva to na kraju i učinila. Nakon toga fanovi su navodno skupljali novac za Lunu i Marka, kao što su to činili i za Lunu i Slobu, slali poklone, a kako su mediji prenosili oni su im skupljali i novac za stan.

BONUS VIDEO:

ZLATIN SIN IZVEO NATAŠU RODIĆ NA VEČERU Jedan detalj otkriva da su ipak u vezi!

Komentari (2)

Loading
Nena

18.10.2021 10:05

Ma kakvi fanovi to se pojavio post u jednoj grupi koja je vezana za reality u kom su bili... U pitanju je bila žena koja je od ljudi uzimala pomoć za decu pa je prodavala na pijaci, i sa kojom se sada bave socijalne službe i tužilaštvo i koja je htela da na kontu njih dvoje od glupog naroda uzme još novca... Fanovi su naučili školu posle one adminke od jednog učesnika tog realitija koja je kao prodavala knjigu o Luni i njene krađe novca od fanova i autora te knjige...

Ali Beg

20.10.2021 15:34

Luna je od fanova dobila 120 hiljada evra. Fanovi su iz Austrije i to je tacna informacija,a on moze da se brani kako hoce i neka mu veruju ograniceni.