OVO JE PRAVI RAZLOG RATA BRENE I MIROSLAVA Ilić odbio da bude u Grandu, pevačica mu zagorčala život!
Foto: Ataimages

Između folk zvezda Lepe Brene i Miroslava Ilića sve je bilo u najboljem poslovno-prijateljskom odnosu samo te 1985. godine kada su izdali duetsku ploču sa nazivom „Živela Jugoslavija“. Na tom nosaču zvuka nalazila se i pesma „Volimo se iz inata“, ali njihov odnos već više od tri decenije obeležio je samo inat kojim je diva narodne muzike začinila odnos sa poznatim i priznatim kolegom.

OVO JE PRAVI RAZLOG RATA BRENE I MIROSLAVA Ilić odbio da bude u Grandu, pevačica mu zagorčala život!

E-stock

 

Saga koju Mirjana Antonović sudski vodi protiv Ilića da bi dokazala da je baš on biološki otac njenog sina Devina traje godinama, a u celoj priči kao jedan od svedoka pojavljuje se i Lepa Brena.

Kako Alo! saznaje, proteklih 36 godina Brena i Miroslav nisu konstantno bili u svađi i zategnutim odnosima. Njihovo prijateljstvo je bilo puno amplituda, a kap koja je prelila čašu i navela tadašnju gazdaricu Granda da podrži navodno bivšu ljubavnicu svog kolege je činjenica da on nije hteo da sedne u žiri „Zvezda Granda“ kada je njoj i Popoviću to bilo najpotrebnije, tačnije 2014. godine kada su svoj šou sa TV Pink preselili na TV Prva.

OVO JE PRAVI RAZLOG RATA BRENE I MIROSLAVA Ilić odbio da bude u Grandu, pevačica mu zagorčala život!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Miroslav nikada nije bio član Grand produkcije od njenog osnivanja 1998. godine i jedini je pevač koji se nikada nije pojavio u njihovim emisijama. Kada su „Zvezde Granda“ kao šou prešle kod drugog emitera, Brena i Saša su u Miroslavu videli odličan marketinški trik zbog celokupne situacije među njima i poželeli da sedne u njihov žiri - navodi dobro obavešten izvor, i dodaje:

Brena štiti Mirjanu

Miroslav Ilić se godinama ne pojavljuje u medijima, a na susrete sa sedmom silom pristajao je samo pre svojih koncerata u Centru „Sava“. Sa druge strane Lepa Brena kao vlasnica ozbiljne medijske kuće imala je upliv u uređivačku politiku, pa ju je kreirala u smeru koji nimalo nije odgovarao Iliću.

- Kada ste vlasnik televizije i sajta, onda možete da budete i njhov urednik. Iako se Popović protivio bilo kakvoj osveti što ih je Miroslav ispalio za žiriranje, Brena je smatrala da narod mora da čuje priču majke navodno nepriznatog sina poznatog pevača i sva raspoloživa sredstva je koristila da joj da medijski prostor - priča izvor za Alo!.

- Simptomatično je i to što se Mirjana Antonović sa pričom da je Miroslav navodno otac njenog sina pojavljivala samo na Televiziji Grand, a sve to nakon Miroslavovog odbijanja da se pridruži njihovom jatu - završava izvor za Alo!.

- Zvali su oni Ilića u nadi da će i njemu novac biti pokretač i motivacija da oprosti koleginici druženje sa navodnom ljubavnicom Mirjanom i agitovanjem u medijima protiv njega, ali on na tu ideju nije hteo da pristane jer bi to značilo da joj je oprostio sve što je pre toga uradila, a što se njemu kao čoveku i kolegi sa kojim je radila i zarađivala nimalo nije dopalo. Te 2014. godine otišao je u žiri prve sezone „Pinkovih zvezda“, što je Brena doživela kao lično a ne poslovno odbijanje, i od tada u njihovom odnosu počinje prava agonija - tvrdi izvor za Alo!.

OVO JE PRAVI RAZLOG RATA BRENE I MIROSLAVA Ilić odbio da bude u Grandu, pevačica mu zagorčala život!

Foto: Alo.rs

 

Poslednji snimak iz 1994. godine

 

Lepa Brena i Miroslav Ilić poslednji put su u istoj televizijskoj emisiji gostovali 31.12.1994. godine u novogodišnjem izdanju „Folk metra“ na RTS-u. Brena je tada imala smeđu periku i sve vreme se veselila sa Miroslavom, iako je trač da neće da prizna dete koje ima sa ženom iz Amerike već tada bio aktuelan po estradnim kuloarima. Nikada više posle toga nisu gostovali niti prisustvovali u istom društvu. Popović se trudio da održi kolegijalne odnose sa Miroslavom pa nikada nije branio kandidatima da u takmičenju „Zvezde Granda“ izvode njegove pesme.

Boba i Saša neće protiv Miroslava

Lepa Brena je predložila suprugu Bobi Živojinoviću i Saši Popoviću da svedoče u korist prijateljice i njenog naslednika, o čemu je Alo! juče pisao, ali su oni odbili. Naime, i Boba i Saša su odlučili da ostanu neutralni, da se ne mešaju u tuđe međuljudske odnose, a pre svega one koje se tiču tako delikatne stvari kao što je navodno očinsto i priznavanje istog.

 

BONUS VIDEO:

STAKLO JOJ SE ZABOLO U VENU Darkova devojka Barbara doživela nesreću, auto se prevrtao šest puta!

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Bojana

18.10.2021 10:36

Zato što se nije priključio tom talogu koji je upropastio muziku i narod, Miroslav je poštovan u Srbiji i zaista cenjen pevač narodne muzike. Brena je narodu ogadila i sebe i sve oko sebe.