KRIJU SE JER JE OŽENJEN, A I ZBOG RASTE Komšije Ane Nikolić razvezale jezik o pevačici i njenom novom dečku, pa otkrile detalje njihovog odnosa!
Foto: Printscreen/instagram

Komšije popularne pevačice Ane Nikolić kažu za “Super Tv” da u poslednje vreme sve češće viđaju Nikolićevu kako razmenjuje nežnosti sa njima nepoznatim muškarcem ispred svog doma, te da se razdvajaju samo kada ona vodi ćerkicu Taru u vrtić.

Više nije tajna da je Ana ponovo zaljubljena, te da ima novog dečka Dejana Nikolića, za koga je nedavno otkriveno da je još uvek oženjen i da ima dvoje dece. Međutim, novom paru to ne smeta da uživaju u nežnostima i zajedničkim trenucima, što su potvrdile i pevačicine komšije iako ona tvrdi da nije u vezi sa njim.

Naime, tragom informacija da su Ana i Dejan, koji je inače po struci elektrotehničar, u vezi već dva meseca, te da se čak uselio u njenu vilu, novinari su otišli u pevačicin komšiluk da provere istinitost ovih navoda.

KRIJU SE JER JE OŽENJEN, A I ZBOG RASTE Komšije Ane Nikolić razvezale jezik o pevačici i njenom novom dečku, pa otkrile detalje njihovog odnosa!

Promo

 

- Viđamo Anči stalno sa jednim istim muškarcem, pretpostavljam da je to taj novi dečko, o kome novine pišu ovih dana. On izgleda vrlo korpulentno i ponaša se kao džentlemen prema njoj, često dolazi po nju, te je vozi i odvozi gde poželi, a svaki put joj otvara vrata te pomaže da neometano uđe u vozilo - rekla nam je starija komšinica koja živi u istoj ulici kao i pevačica te dodala:

- Iskreno ne bih znala da li se baš uselio kod nje, ali ga često viđam da svraća. Stvarno deluju zaljubljeno. U početku su samo drugarski prolazili do kola, a sada se ne libe da razmene poljubac, te se sve češće drže i za ruke dok ne sednu u auto. Ona krije da su u vezi zbog njegove žene, ali i zbog Raste.

Komšija koji živi nedaleko od Aninog ulaza reka je da pevačica najčešće sama vodi ujutru ćerkicu u vrtić, a da u popodnevnim satima često Dejan dođe po nju, te u tim situacijama ona sija od sreće i uvek je tip-top sređena.

- Baš sam se pitao ko je novi dasa koji dolazi kod Ane, drago mi je što je konačno našla nekoga, pa šta fali i ako je oženjen. Vidi se da je ona baš srećna, sija kad izađe iz kuće i odmah mu trči u zagrljaj. Deluje da je zaljubljena do ušiju, i ja joj stvarno želim da se skrasi i ima nekog muškarčinu pored sebe, jer to zaslužuje. Do sada je uglavnom sama izlazila na ulicu ili sa ćerkicom, retko kada im je ko dolazio u goste, sem porodice, a posle svega što ju je zadesilo i sa Rastom i njegovim odlaskom u zatvor, i te kako zaslužuje da nađe novu ljubav i bude srećna - zaključuje stariji gospodin.

KRIJU SE JER JE OŽENJEN, A I ZBOG RASTE Komšije Ane Nikolić razvezale jezik o pevačici i njenom novom dečku, pa otkrile detalje njihovog odnosa!

Blic promo

 

Ono u čemu se ostale komšje slažu jeste da su navikli da je Ana, kako kažu, “na svoju ruku”, te nekad ume da im se javi na ulici, a nekad samo prođe.

- Svi imamo svoje žute minute, zato joj niko ne zamera ako se pravi da nas ne vidi kada prolazi ulicom. Bude dana i kada pozira i slika se tu ispred naše kuće na ulici po pola sata, te smo navikli da je viđamo u različitim raspoloženjima - kaže bračni par iz pevačicinog komšiluka i dodaje:

- Ono što niko ne može da ospori to je da je stvarno požrtvovana majka. Stalno je viđamo kako vodi ćerkicu negde, a često i sa njom pozira.

SVET SU DANAS DOČEKALE TRAGIČNE VESTI Umro jedan on najpoznatijih muzičara ikada

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading